Hvordan du ændrer farven på Badeværelse Kampprogram

May 18

Hvordan du ændrer farven på Badeværelse Kampprogram

Undgå dyre opgraderinger, når remodeling et badeværelse-ændre farven på forældede badeværelse inventar ved at give dem en ny frakke af maling. Vælg metallisk maling til en moderne finish. Maling kommer i en række forskellige farver fra alderen bronze til kobber. Lamper, håndklædestativer og selv toiletpapir indehavere kan være spray malet til et koordinerende look.

Instruktioner

•Fjern alle Badeværelse Kampprogram til at være spray malet. Ren armaturer med en fugtig klud og varmt sæbevand. Fjern snavs og snavs fra sprækker ved hjælp af en tandstikker eller bomuldsklud. Skyl armaturer under koldt vand eller gnid dem med en ren fugtig klud til at fjerne sæberester. Lade dem tørre.

•Sæt inventar i en stor papkasse eller på en dråbe klud. Arbejde udendørs eller i en åben garage. Sikre, at der er tilstrækkelig ventilation og luftcirkulation når arbejder indendørs. Vær forsigtig med sprøjtestøv.

•Tag på handsker. Ryst dåse spray maling i 30 sekunder. Hold den maling kan dysen omkring 6 inches fra Armaturet er overflade. Let bølge kan mens sprøjtning fra venstre mod højre. Anvende en lys, jævnt lag — undgå tykke frakker for at forhindre, at malingen drypper. Flere lag af maling kan være påkrævet. Tilføje lag af maling, indtil en ensartet, uigennemsigtig finish er opnået.

•Tilføj dekorativ maling elementer for et professionelt færdigt look. Bruge en havet svamp til let anvende en markeringsfarve på badeværelse armatur. Brug sort eller mørk Umbra glasur for en antik look. Tilføje mere metallisk maling til inventar til ekstra glans. Gøre det muligt malingen til at tørre.

•Spray på en eller to frakker klart polyurethan for ekstra beskyttelse, hvis det ønskes. Brug den samme metode som, når du anvender maling. Tillad inventar til tørre i flere dage før re-installere dem.

Tips & advarsler

  • Glem ikke at male skruer og hardware til Badeværelse Kampprogram.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com