Hvordan du ændrer farven på flise

April 1

Hvordan du ændrer farven på flise

Flise stier og fortove gøre en slående tilføjelse til ydre af ethvert hjem. De giver din udendørs plads en mere naturlig kvalitet end beton eller asfalt, der er så robust som det er æstetisk tiltalende. Men hvis du er vokset træt af tan eller lys farve på dine fliser eller hvis du finde deres naturlige skygge er falmet over tid, kan du ændre eller forbedre deres farve manuelt. Mens resultaterne ikke er permanent, de har tendens til sidste for omkring to år.

Instruktioner

•Tag på din gummihandsker. Bland 1 qt. saltsyre med 2 gallon vand i en spand. Dyp din krat pensel i blandingen og skrub hver enkelt flise kraftigt. Skyl godt med rent vand og tillade hver flise til tørre i 24 timer.

•Fyld en spand med en løsning med en mild konkrete pletten blandet med vand i forholdet 1:1. Hæld blandingen i din sprøjten og sprøjt hver flise individuelt, arbejder pletten med en kost. Tillade hver flise tørre fuldstændigt.

•Rinse ud din spand og mix 1 kop bagepulver med 1 gallon af vand i din spand. Dyp din moppen i blandingen og tørre ned hver flise, neutralisere mild syre på stenene.

•Pour din sealer til en maling rulle pan og dyppe din maling rulle i den. Coat hver flise med et tyndt lag af sealer. Tillad sealer til tørre og tilføje en anden frakke.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com