Hvordan du ændrer farven på gardiner

October 17

Hvordan du ændrer farven på gardiner

Gardiner tjener ofte som en dominerende træk i et rum, hvilket gør deres farve og udseende meget vigtigt til det overordnede udseende af rummet. Hvis du ønsker at ændre rummets udseende, men ikke ønsker at investere i nye gardiner, kan ændre deres farve være et klogt valg. Mens det vil helt sikkert kræver en større indsats end på vej ud til butikken og købe et nyt sæt af gardiner, kunne resultaterne være umagen værd, at gøre dit space, sammenhængende og attraktive.

Instruktioner

•Dye af gardiner. Den enkleste måde at ændre farven på ethvert stof dekorative stykke er at farve det. Hvis dine forhæng er store, bruge en overdimensioneret skive eller en anselig bassin som en container for døende. Start den døende proces ved at lede efter et mærke på forhæng, der fortæller dig materialesammensætning. Hvis gardiner er 100 procent syntetiske, de ikke kan holde farvestoffet og denne indstilling kan ikke arbejde for dig. Omvendt, hvis de er 100 procent bomuld, vil de sandsynligvis farvestof godt. Købe et stof farvestof godkendt til dine gardiner materialesammensætning og følge pakken instruktioner til farvning af dem.

•Dæk eksisterende gardiner med nyt stof. Hvis dine forhæng er tyk og i god form, bare ikke farven du vil købe stof i den nuance, der appellerer til dig og dække dem. Ved hjælp af oprette din nuværende gardiner som foring, tykkelsen nødvendige for gardiner til at hænge godt uden at købe så meget stof.

•Opret kunstneriske gardiner ved at tilføje stof maling. Hvis dine gardiner er en solid farve, og du søger en eklektisk se, få snu og anvende stof maling. Maling striber, prikker eller andre ønskede design på disse gardiner at gøre dem ikke bare vinduet dækker, men en slags kunstværker. Valget af denne teknik er særlig velegnet, hvis du søger en shabby-chic look på dit space.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com