Hvordan du ændrer farven på keramiske fliser

January 28

Hvordan du ændrer farven på keramiske fliser

Hvis du vil ændre udseendet af keramiske fliser i dit hjem, men ikke ønsker at gå gennem den rod og bekostning af rive dem ud og erstatte dem, mener maling. Du kan også farve match og maling fliser problemfrit udfylde huller i en eksisterende plads. Maleriet er en omkostningseffektiv og moderat nem måde at ændre en flisebelagt overflade.

Instruktioner

•Consider placering af keramiske fliser. Maling anvendes til gulvfliser i stærkt trafikerede områder vil løsne på grund af friktion. Maling på fliser i nærheden af et badekar eller bruser vil skræl væk på grund af konstante udsættelse for fugt. Men for andre områder i dit hjem, især lodrette overflader, kunne dette være den perfekte løsning for en opdatering.

Alder af flisen er ligegyldigt. Maleri keramiske fliser på et badeværelsesgulv eller enhver backsplash, hvor vandet kun kommer i kontakt med det lejlighedsvis vil arbejde så længe udslippet er visket væk. Du kan male bordplader, men overveje, om det er et område, hvor du ofte angive hot pander. Varmen får maling til blister og skræl. Friktion fra redskaber vil også skade den malede overflade.

•Rengør dit overflade. Læs instruktionerne maling for eventuelle specifikke anbefalinger om hvordan man bedst kan forberede overfladen. En sæbe med en mild slibemidler skaber den bedste overflade til maling til at overholde. Bruge trinatriumphosphat til at fjerne skimmelsvamp. Husholdningernes vaskemiddel, eddike fortyndet i en lige mængde vand, eller bagepulver og vand nok til at danne en fortid og en scrub pensel alle arbejder godt for at rense flisen og injektionsmørtel. Bruge en scrub pensel på fliser og fuger. Hvis du bruger en kommerciel spray renere, lad det sidde på overfladen før skylning det væk.

Skrubbe i en cirkulær bevægelse vil hjælpe slippe af støv, snavs, fedt og voks. Tillad flise til tørre og derefter tørre med denatureret alkohol til at fjerne alle resterende rest. Jo grundigere du er med dette trin, jo bedre bliver din endelige resultater.

•Hvis flisen stadig har en glans efter du har grundigt renset det, overveje, slibning det før du anvender maling. Du kan slibe overfladen i hånden, men ved hjælp af en rystepudser vil gøre opgaven lettere. Brug 220 sandkorn sandpapir. Fjerne nok glans for at give malingen en overflade til greb men ikke så meget at du begynder at angive mærker, der vil vise gennem den malede overflade.

•Prime området. En høj kvalitet, høj friktion primer vil skabe den stærkeste bånd med flisen. Anvende primer med en pensel i hjørnerne og med en lav-nap roller (1/8") for den samlede overflade. Når primeren er tør, let sand overfladen med et nyt ark af 220-grus sandpapir for at glatte eventuelle ujævnheder, som følge af rullen.

•Applicer malingen ved hjælp af en lav-nap roller eller fine pensel til at anvende. Bevæge sig i alle retninger, når du maler til at skabe en glat ansøgning. Brug en fin pensel til at male injektionsmørtel en anden farve end fliserne. Gøre det muligt malingen til at tørre efter pakke instruktioner.

•Beskyt overfladen. Gøre det muligt malingen til at helbrede i to dage. Fjerne noget støv og snavs med en klud. Dække overfladen med en urethan finish og gør det muligt at indstille og hærde i to uger.

Tips & advarsler

  • Oliebaseret maling fungerer bedst til at dække keramiske fliser, men love adressering flygtige organiske forbindelser gør det vanskeligere at finde olie baseret maling. Hvis du ikke vil bruge mineralske spiritus eller fortynder rense maling fra dine værktøjer, derefter er vandbaseret maling, der indeholder en urethan harpiks den næste bedste valg. For at bevare overfladen, undgå benytter enhver slibemidler, der kan ridse finish af malede flisen som ståluld og skrubbe pulvere.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com