Hvordan du ændrer gamle medicin kabinet plads til hylder

August 17

Hvordan du ændrer gamle medicin kabinet plads til hylder

Hvis du har taget ud af en gammel, rusten medicin kabinet under dit badeværelse remodeling projekt, skal du finde ud af hvad de skal gøre med pladsen. Sikker på, du kunne affyre en ny Medicinskab i hullet, men hvorfor ikke gå med en anden tilgang og opbygge et sæt af åbne hylder ind i åbningen? Med lidt forberedelse og tømrerarbejde, kan du have en attraktiv sæt af hylderne i stedet for det gamle kabinet. Projektet er ikke så vanskeligt at fuldføre enten, hvis du har nogle grundlæggende træbearbejdning værktøjer og materialer.

Instruktioner

•Measure den indvendige højde, bredde og dybde af medicin kabinet åbning.

•Klippe et rektangulært stykke beadboard modsvarer højden og bredden af rummet. Placere panelet inde i åbningen, mod bagsiden. Nail panelet til træ bag på plads med 6 d efterbehandling negle.

•Tryk for lederen af hver af negle med et søm sæt. Sætte en lille dab af træ fyldstof til hver depression. Lad træ fyldstof tørre og derefter sand glat med fint sandpapir. Påfør et lag primer og derefter male beadboard den farve du ønsker.

•Klippe to 1 x 4 tommer bestyrelser til at matche højden på åbningen. Cut fire 1 x 4 tommer bestyrelser til at matche åbningen, mindre 1 3/4 tommer bredde.

•Sæt de første to boards parallelt med hinanden, hviler på de smalle kanter. Placer de andre fire boards vinkelret mellem de to første. En bestyrelse skal være i enderne af de to første plader, og to andre fordelt ligeligt mellem dem. Skru brædderne sammen hvor de mødes, indsætte skruer fra udenfor enderne af første to boards.

•Sæt hylder i åbningen. Tillægge knopperne på hver side af åbningen med træskruer på toppen og bunden af siden stykkerne på hylderne. Male hylderne den farve du ønsker.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com