Hvordan du ændrer Home Decor fra Bourgogne til Brown

May 22

Hvordan du ændrer Home Decor fra Bourgogne til Brown

Bourgogne er en rig, dyb farve, der minder om en mørk tone af red. Populære over et årti siden, Bourgogne blev brugt overalt i boliger--på vægge, gardiner, puder, håndklæder og meget mere. Hjem udsmykning farver rotere i popularitet hvert år forlader ingen, bortset fra designere, med en idé om, hvad farver vil være trendy i kommende år. For meget Bourgogne indretning i et hjem i dag ser lidt dateret men det er let at rette op på. Du kan bruge et andet rige farve--brun--for at opdatere dit hjem decor.

Instruktioner

•Line etager langs kanten af væggene med drop klude eller gamle aviser. Tape off enhver sokler eller vindue trim med malere tape til at forhindre maling overløb. Male over Bourgogne vægge med en latex primer til at dække mørke malingen. Anvende to programmer af primer, hvis nødvendigt. Male over forældede tapet samt, med den samme metode. Dette kan gøres med held med gode resultater, men det er meget vigtigt at bruge kun vandbaseret latex primer og vandbaseret latex maling på toppen af tapet. Alle primer eller maling, der er baseret på olie kan reagere med tapet pasta og din tapet vil komme skrælning ned.

•Repaint vægge med en neutral farve, ligesom taupe. Der er mange nuancer af taupe at vælge imellem. Bringe prøven kort hjem fra en maling butik og tape dem på væggen, der er blevet primet. Forlade prøver op natten og se på de forskellige taupe prøver hele dagen for at se, hvordan bevægelse af lys påvirker skyggen. Fjern prøve kort, at du afviser og du vil snart være tilbage med den ideelle skygge. Vælg en nuance af taupe, ikke der er for mørkt, fordi når de placeres på væggene, taupe vises mørkere end en prøve stykke kan indikere.

•Tag Bourgogne indretning elementer som gardiner, lampeskærme, tæpper, stearinlys, dækkeservietter, Bordløbere, soveværelse dyner og dekorative puder. Læse designmagasiner og Køb afsnittet hjems indretning af high-end stormagasiner til se hvad stilarter er populære lige nu. Bruge en brun dynebetræk til at placere over nuværende soveværelse Talsmanden, hvis du har lyst. Installere cremefarvede sheers i windows og blande sig brune gardiner med tynde. Overvej at installere brun læder eller ruskind gardiner (nogle imiteret læder ser meget overbevisende) på hver side af sheers for en opdateret look.

•Pick en markeringsfarve for rummet. Vægge, der er lys kan håndtere brun sengetøj, vindue behandlinger og møbler, men brun selve behov en ekstra farve for at kvikke rummet op. Turkis og brun er populære på dette tidspunkt, men brun også par godt med appelsin, fersken, gule, krikand og medium grønne farver. Prøv en gammel designer trick: bruge en lyse markeringsfarve, der ser godt ud på dig.

•Udskift eller revidere de Bourgogne elementer, du har fjernet. Tilføje et tæppe, der har brun, tan og en accent farve. Tæppet kan være stort eller lille, men det vil hjælpe pull sammen udseendet af den opdaterede værelse. Erstatte lampeskærme, som er Bourgogne med noget i accent farven valg eller erstatte lamper helt med moderne lamper, der er over størrelse eller usædvanligt formede at opdatere et rum.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com