Hvordan du ændrer indvendig belysning til blå

July 9

Tilføje blå lys til et værelse er lige så let som at skifte en pære. Du skal dog overveje effekten lyset vil have i rummet; Overvej også, hvordan du ønsker at bruge lys. Blåt lys vil ændre farven på væggene, polstring og bordplader. Et moderne værelse med hvide vægge og møbler vil have de bedste resultater med blå belysning, men andre designs er muligt. Eksperimentere med belysning til at finde de bedste resultater.

Instruktioner

•Ændr din elpærer til cool-blåt fluorescerende lys. Disse lys give off 6500K, hvilket er bare højere end 5400K bruges i fulde spektrum belysning. Lyset er en subtil blå og påvirker farven på elementer i rummet. Arkitekter bruger normalt denne type belysning for at gøre papir ser klarere. Akvarier har denne type af lys også.

•Brug fed blå elpærer til at tilføje farve til rummet. Disse pærer kommer i forskellige nuancer; bruge dem i hele lokalet eller at henlede opmærksomheden på en bestemt omdrejningspunkt. Du kan tilføje disse pærer til overhead lys armaturer, spor belysning eller lamper.

•String indendørs Julebelysning omkring dit hus. Du kan bruge dem sæsonmæssigt eller tilføje til din indretning. Bruge blå lys langs en længde af hall til at fungere som en natlampe eller langs omkredsen af en plads til at tilføje effekter.

Tips & advarsler

  • Omfattende brug af blåt lys kan være svært på nethinder, især efter grå stær kirurgi, så gør det ikke din kun lyskilde.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com