Hvordan du ændrer lerjord til lerede jord

January 14

Lerede jord afløb godt, er rig på næringsstoffer og bevarer nok fugt for at holde planter, der vokser lykkeligt. I sammenligning, lerjord tendens til at komprimere, har dårlig dræning og mangler nødvendige næringsstoffer. Lerede jord er ideel til de fleste planter, så hvis din jord er claylike eller komprimeret, først skridt at skabe en vellykket haven er ændring af jorden. Ændre jordstruktur tager mindst to til tre år at fuldføre, men hvert år du dyrke afgrøder, ændre jorden og arbejde i haven, jorden vil forbedre.

Instruktioner

•Tag en håndfuld jord og rulle den til en kugle til at teste den tekstur, også kaldet jord profil, i din have. Lerjord ruller ind i en stram, glat bold og bryde ikke fra hinanden let.

•Spread 2 inches af gødning eller kompost over haven seng eller brug en blanding af halv gødning og halv kompost. Bruge krydret gødning eller kompost, der er fuldt nedbrydes. God kompost bør være rig og mørk i farven og har en behagelig jordagtig aroma. Undgå alt, der lugter som rådne mad.

•Work kompost eller staldgødning dybt ind i den havejord. Bruge en skovl, haven gaffel eller rorpinden til Drej over toppen 12 inches af jord. Arbejde i jorden, indtil det organiske materiale er grundigt blandet.

•Test jordstruktur igen ved at tage en håndfuld jord fra området arbejdede. Rul det til en kugle. Hvis det stadig er en hård, glat bold, kræver jorden yderligere ændringsforslag.

•Spread en 4-tommer lag af blade skimmel, savsmuld eller tilhugget bark over området eller tilføje en anden 2-tommer lag kompost eller staldgødning. Arbejde det yderligere materiale i top 12 inches af haven sengen.

•Gentag jord test til at bestemme jordstruktur. Lerede jord danner en løs bold, der føles grynet på hænderne. Med en let klem, skal jordens bold smuldre.

•Gentag jord ændringsforslag behandler hvert forår. Arbejde havejord, når det har tørret lidt. Kolde, våde jord vil kompakt hvis arbejdede for tidligt, fortryde alle dine arbejde fra sidste år.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com