Hvordan du ændrer lys eg tabeller

October 29

Naturlige eg tabeller har en gylden brun udseende. Dette passer godt, hvis resten af møblerne i dit hjem er lys eg. Hvis ikke, kan du ændre dit lys eg bord til en anden farve med et par slibning blokke, pletten og en frakke af lak. Du kan gøre din eg bord ligne kirsebær, valnød eller andre mørke træ, der vil passe din hjemmets indretning.

Instruktioner

•Sand hele overfladen af tabellen eg med en 600-grus slibning blok. For at pletten til at suge ind i træet, skal du fjerne alle de gamle finish til at udsætte de træets porer. Aftørre den slibning støv med en ren klud.

•Applicer en lille mængde af træ pletten til en svamp og køre overfladen af eg med på svamp. Gøre dit bedste for at anvende pletten i en ensartet pels. Efter 15 minutter, gnides overskydende pletten med en ren klud. Anvende en anden og tredje coat at mørkere pletten og sikre en ensartet farve. Tillad 24 timer tørretid efter den tredje jakke af pletten.

•Applicer en lille mængde af lak til en svamp eller en klud og Påfør et tyndt lag til overfladen af træ. Tillad tilstrækkelig tørretid for lak til at helbrede. Før du tilføjer en anden frakke, sand let overflade af lak med en 1.000-grus slibning blok. Påfør tre samlede lag lak og sand mellem frakker. Anvende lak i hånden vil tillade dig at få lak i den stramme korn af eg til at tilføje en bedre beskyttelse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com