Hvordan du ændrer messing Finish til kobber Finish

November 3

Hvordan du ændrer messing Finish til kobber Finish

Messing Boligtilbehør kan føle forældede eller simpelthen ikke matche dit hjems farvepalet. Ændre din messing genstande at kobber ved hjælp af maling og kreativitet. Selv om varerne ikke skal håndteres ofte, vil udseendet være meget realistisk. En smule brun sortjord og glasur vil også antikke kobber, giver en alderen look. Tilføje en lille mængde af krikand maling til udseendet af patina.

Instruktioner

•Rengør din messing vare godt ved hjælp af en messing renere. Aftørre eventuelle rester med en ren klud. Svært at nå sprækker kan være skrabet med en vatpind at fjerne snavs eller jord.

•Sand hele messing stykke med specialiserede sandpapir lavet for metalgenstande. Brug en lys-medium sandkorn sandpapir. Tørres af med en fugtig klud, når du er færdig til at disponere over enhver lille messing partikler.

•Flyt til et velventileret område at fuldføre projektet--helst udendørs. Ryste din kan kobber spray maling i cirka 30 sekunder. Hold kan maling ca 8 inches fra din messing vare. Tryk på dysen og tilføje en lys frakke af kobber maling. Lad det tørre. Tilføje et andet og tredje lag af maling, hvis det er nødvendigt at lade hver frakke, tørre helt, før det næste lag er tilføjet.

•Brush på en blanding af mørke brune Umbra maling med glasur, hvis du ønsker en antik look. Rør sammen klar glasur og tilføje de brune maling, i lige store portioner. Brug en helvedes havet svamp til at kaste eller tørre på maling og glasur mix. DAB-området med en tør terry håndklæde for et mere naturligt look.

•Sæt en lille mængde af krikand latex maling i en skål og tilføje en lille mængde af vand. Bruge havet svamp og let og tilfældigt stempel blandingen på små områder. Mindre er mere for denne effekt.

Tips & advarsler

  • Altid praksis din dekorative maleteknikker på plakat bord først. Det er afgørende, at frakker spray maling være meget lys og selv at holde malingen fra løb.
  • Bære handsker for at beskytte dine hænder og din hud.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com