Hvordan du ændrer Mortise lås organer

April 6

Mortise låse er en ældre stil af dørlås, typisk ses i huse bygget i midten af 1900-tallet og ældre. De er installeret i døren, gennem en slot eller mortise, skåret i kanten af døren. Mens disse låse kan vare et århundrede eller mere, kan sikkerhed diktere at du opdatere din med en reproduktion, der er designet til at passe i samme rum. At fjerne din gamle lås til sammenligning med reservedele, før installationen er den bedste måde at sikre en kvalitet passer.

Instruktioner

At fjerne den gamle lås

•Locate og fjern de fire skruer i låsen plader på tekstsiden af døren. Disse er normalt placeret i de fire hjørner af pladen og kan fjernes med en flad-head skruetrækker. Drej skruerne mod uret for at løsne og fjerne dem.

•Fjern sæt skruer under kanten af indersiden knop, dreje dem mod uret som før. Fjerne indersiden knop og trække det udenfor knop og spindel ud af låsen.

•Tag skruer fra kanten af døren, typisk en på toppen og i bunden af låsen. Lirke låsen kroppen fra dørens kant med en lille, flad skruetrækker.

Du installerer den nye lås

•Sæt nye lås kroppen i mortise, placeret på samme måde til oprindelige. Installere de to skruer leveres med den nye lås i pladen--en øverst-- og en nederst til Fastgør låsen til kanten af døren. Stram skruerne ved at dreje med uret.

•Installer oprindelige spindel tilbage gennem den firkantet hul i den nye lås og vedhæfte den gamle håndtag. Udskiftning knapper er tilgængelige, hvis din er beskadiget og sælges separat i flere stilarter. Installere dem som du ønsker oprindelige, ved indsættelse af ydersiden knop og spindel og derefter vedhæfte indersiden knop med sætskruen under sin kant.

•Sæt enten de originale eller udskiftning plader til døren står over for ved hjælp af originale skruer eller skruer leveres med udskiftning plader. Drej skruerne med uret for at stramme.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com