Hvordan du ændrer olie i en Sears plæneklipper

March 30

Hvordan du ændrer olie i en Sears plæneklipper

Sears plæneklippere bruge en af to motorer: Briggs og Stratton eller Tecumsah. Hvilken motor din plæneklipper har, ændre olien er en vigtig del af den plæneklipperen vedligeholdelse rutine. Ændre olien er en hurtig og ukompliceret opgave, og teknikker du lærer for din Sears plæneklipperen kan være ansat med næsten alle andre mærker af plæneklipper.

Instruktioner

•Tag olie fyldstof cap fra toppen af plæneklipper motor. Den nøjagtige placering varierer afhængigt af motoren fabrikat og størrelse. Se efter mærkning "Olie" på fælles landbrugspolitik eller kontrollere din plæneklipper manual. Aftørre tråde af fælles landbrugspolitik med et stykke køkkenrulle og sæt den til side.

•Sæt en olie fange pan på siden af maskinen, på den side, der er tættest på fyldeåbning olie. Drej maskinen af grådige dæk plæneklipper med olie fyldeåbning placeret over fangst bundkar. Lad maskinen sidder i flere minutter mens olien afløb ud.

•Drej plæneklipperen tilbage på sine hjul. Tørre op eventuelle overskydende olie, der kan have spildt på motoren med papirservietter. Fyld olieglasset med 5W-30 eller 10W-30 automotive olie, afhængigt af anbefalingerne fra plæneklipperens manual. Kontrollere niveauet med oliepinden indikator på bunden af fylde cap. Læg hætten på og luk det stramt.

•Pour den anvendte olie ind i en tom Mælkekande eller anden beholder for transport til genanvendelse.

Tips & advarsler

  • Du kan genbruge olie på de fleste Bilreservedelsforretninger og mange tankstationer.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com