Hvordan du ændrer pejs sten fra grå til brune

October 31

Hvordan du ændrer pejs sten fra grå til brune

Sten pejs kan være et karakteristisk træk i et hus, men de kan også være en skamplet for byen, hvis stil eller farve ikke stemmer overens med resten af indretningen. Ændre farven på stenen på en pejs er ikke noget, der sker meget ofte, men hvis udskiftning stenen ikke er en mulighed, så bruger de rigtige materialer er yderst vigtige. Epoxy, en hård lim-lignende stof, kan bruges til at ændre farve og udseende af en sten pejs i en varig og sikker måde.

Instruktioner

•Find farven på epoxy, som du gerne vil se på din pejs. Epoxy kan være køb i hardware eller hjem butikker og kommer i en vifte af farver og finish. Epoxyen vil sandsynligvis komme i to dele, belægningen og aktivator, som skal blandes sammen inden brug.

•Den stenpejs skal først renset for alle snavs, aske og skidt. Kontroller, at dette er gjort grundigt, fordi når epoxyen er anvendt det ikke kan fjernes. Bruge tunge svampe, krat børster og sæbe for at sikre, at stenen mousserende ren.

•Tag på en ansigtsmaske og tunge handsker før du går i gang, som epoxy kan være irriterende for hud og øjne. Bland en lille mængde epoxy belægning og aktivator. Anvende det straks til pejs sten ved hjælp af en svamp. Epoxyen jævnt fordelt over stenen indtil pejsen er dækket, blande epoxyen efter behov.

•Tillad pejs til tørre i mindst 12 timer. Afgøre, om pejsen er den farve, du vil på dette tidspunkt. Hvis så, lad det tørre for en yderligere 24 timer før brug af pejsen. Hvis det ikke er den rigtige farve, anvende en anden frakke af epoxy og Gentag tørringsprocessen. Fortsætte med at anvende epoxy frakker, indtil pejsen er den rigtige farve og finish.

Tips & advarsler

  • Glat epoxy på overfladen af stenene så jævnt som muligt, og sørg for at få det ind i revner og sprækker. Dette vil gøre en bedre ud slutproduktet.
  • Være forsigtig med at anvende epoxy. Drypper er svært at rydde op, så sørg for området omkring pejsen er dækket. Epoxy er også irriterende på hud og øjne så bære handsker og en maske, når du bruger.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com