Hvordan du ændrer Pull ledningen på en Toro plæneklipper

December 8

Toro Græsslåmaskiner uden elektrisk start knapper bruge pull ledninger for tænding. Pull ledningen gnider konstant mod Doppsko, når det er trukket for at starte motorerne. Dette kan føre til optrevling af pull ledningen og til sidst en brudt ledning. Ændre pull ledningen af din Toro plæneklipperen er lettere, når det bare optrevling og før det bryder. Udskiftning din Toro plæneklipperens pull ledningen er nem at lave og tager lidt tid, så længe du har udskiftning pull ledningen klar.

Instruktioner

•Tag spark plug wire. Skru bolte holder boliger af starteren rekyl remskive på motoren af Toro plæneklipper med en 3/8-inch topnøgle.

•Tag starteren rekyl trisses boliger og vende det om. Træk den gamle pull ledningen ud så meget som muligt og skær den med en saks. Fjerne, hvad der er tilbage af pull ledningen inde remskiven.

•Drej uret indtil sin hul linjer op med hul i den bolig, hvorigennem pull ledningen vil være gevind remskive. Holde remskiven på plads med låsning tænger.

•Køre den udskiftning pull ledningen gennem hullerne i huset og remskiven. Træk det gennem Doppsko og ud i slutningen af remskiven. Binde det i en knude for enden af trisse. Svide det lille stykke ledning i slutningen af knude med flamme fra en tændt kamp. Fjerne de låsning tænger til at tillade trisse hen til blæst pull ledningen på plads.

•Udskift boliger af starteren spole remskive på motoren af Toro plæneklipper. Skrue bolte holder den på plads igen med topnøgle. Køre pull ledningen gennem guider på plæneklipperens håndtag. Binde ledningen til pull ledningen håndtag. Erstatte tændrør ledningen. Giv det et par trækker at teste styrken af ledningen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com