Hvordan du ændrer retninger når æglæggende laminat træ gulve

March 22

Hvordan du ændrer retninger når æglæggende laminat træ gulve

Laminat trægulv er et billigt alternativ til hårdttræ gulvbelægning. Det er nemmere at installere laminat gulve i forhold til hårdttræ gulvbelægning, men du er begrænset på de indviklede mønstre, du kan oprette med laminat i forhold til dem, du kan oprette med hårdttræ. For at oprette en interessant designelement og ændre retninger, Laminatgulv vil arbejde. Der er nogle variationer i Laminat Gulvbelægning installationsproces for at ændre retninger når æglæggende laminatgulvet.

Instruktioner

•Vacuum dine gulve til at fjerne eventuelle rester, og læg et lag af skum polstring på gulvet hvor du vil installere laminatgulv. Brug saks til at skære skum polstring, så det er en passende størrelse, og forsegle alle sømme med gaffatape.

•Installer laminatgulve planker ved at placere den første planke mod væggen i et hjørne. Sat det, så den tunge side er op mod væggen, og Indsæt den anden laminatgulve planke ind i rillen på den første planke tunge. Fastgør den anden planke ned til ordet for at sikre det på plads. Fortsæt denne proces indtil du dække området hvor du ønsker din første retning af laminatgulve for at køre.

•Klippe at størrelse de planker, der vil sidde flush op mod den laminatgulve, der kører anden retningen. Sørg for disse nedskæringer er selv så der er en problemfri linje mellem gulvet retninger. Rydde op eventuelle savsmuld til Kontroller, der er et rent kanten.

•Sæt laminatgulve op mod din skåret kant så den rillede kant møder op med den laminatgulve, der kører den modsatte retning. Overgangen fra én retning til en anden kræver en lige kant, og den rillede kant af din laminatgulve er ideel til at levere det for dig. Hvis du bruger tungen-kanten, stikker tungen ud for langt fra planke til at skabe en kløft mellem de to retninger af laminatgulve.

•Brug et overgangsstykke mellem de to retninger af Laminat Gulvbelægning, hvis du ikke har en lige linje eller en selv søm. T-molding er ideel til at skjule en uinteressant søm. Negle det på plads mellem hver gulvbelægning retning, og det vil skjule de ujævn nedskæringer. Hvis du ændrer retninger i midten af rummet, ved at T-molding holde op fra gulvet en smule, så det kunne potentielt være en udkobling fare.

•Finish installation laminatgulve trægulve planker ved hjælp af den samme installationsteknik som før.

•Nail træ trim omkring kanten af rummet for at skjule enhver ujævn nedskæringer eller sømme, der kan være til stede i nærheden af baseboard.

Tips & advarsler

  • Læg mønster af din laminat træ gulve så meget som muligt, før du begynder installationen. Bestemmelse af, hvor du vil ændre retninger vil hjælpe dig med at træffe beslutninger under den laminat trægulve installationsprocessen. For at undgå nedskæringer i midten af rummet, skære laminatgulve planker installeret op mod væggen til størrelse i stedet for æglæggende fuld planker og derefter indser du nødt til at skære planker når det er tid til at skifte retninger.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com