Hvordan du ændrer sandpapir på et sort & Decker 7404 efterbehandling Sander

January 6

The Black & Decker 7404 er en hårdtarbejdende, lette efterbehandling sander, der kan forbedre workshop kapaciteter af enhver gør det selv-boligejer. Denne sander har en standard 4 x 5 tommer slibning pad at anvendelser forud skårne sandpapir ark, hvilket gør det til et effektivt værktøj til enhver størrelse projekt. At opnå en jævn, indebærer skamplet-fri overflade en standardmetode til begynder med en grovere sandpapir og arbejde overflade med gradvis finere sandpapers, indtil den ønskede finish er opnået. The Black & Decker 7404 gør de nødvendige sandpapir ændringer til standard efterbehandling en enkel procedure.

Instruktioner

•Tag den sander ledningen fra en strømkilde.

•Drej sander over og resten det på håndtag med den slibning pad opad.

•Fjern den eksisterende stykke sandpapir, hvis det er relevant. Find det lille slot i spændes ende klippet sikring sandpapir i begge ender. Indsæt spidsen af en standard skruetrækker ind i åbningen på begge sider og løfte skruetrækker opad for at binde klippet og frigive slutningen af sandpapir stykke. Gentag fremgangsmåden på den modsatte ende at frigøre den eksisterende sandpapir.

•Sæt skruetrækkeren tip til enten spændes ende klip og løfte skruetrækker opad for at binde klippet og sprede sandpapir åbning. Glide i slutningen af den nye sandpapir stykke ca 1/4-inch i klippet og flush med hver side af slibning pad. Frigive trykket på skruetrækker til at sikre afslutningen af sandpapir på plads.

•Klap sandpapir stykke fladt og jævnt over den slibning pad og curl lidt ende nedad for at justere det med andre spændes klippet.

•Sæt skruetrækkeren tip til spændes ende klip og løft skruetrækker opad for at binde klippet og sprede sandpapir åbning. Glide i slutningen af den nye sandpapir stykke fuldt i klippet og flush med hver side af slibning pad. Gøre visse sandpapir er flad håndspålæggelsen slibning puden og trykket på skruetrækker til at sikre sandpapir på plads.

Tips & advarsler

  • Black & Decker giver en slibning pad nøgleredskab den 7404 sander, der kan bruges i stedet for den standard skruetrækker i denne procedure.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com