Hvordan du ændrer sorteringen af jord

December 11

Hvordan du ændrer sorteringen af jord

Klassificering af jord omkring dit hjem er vigtig ikke blot for at dyrke forskellige former for planter og græs, men også til beskyttelse af dit hjem. Karakteren er hældningen på som jorden rejser fra et stativ, som et træ eller store dekorative træ. Lønklasse af din jord bør lede regnvand væk fra dit hjem og afløb, og hvis du har sumpede steder i din værftet eller problemer med oversvømmelse i din kælder, det er sandsynligvis et resultat af en sortering problem. Du kan nemt ændre sortering af din jord med omhyggelig måling og anvendelse af muldlag.

Instruktioner

•Kontroller en pæl i jorden i bunden af din foundation eller på højdepunktet af din jord, fra hvilket du vil jord til lønklasse. Måle 8 fod fra denne første spil i den retning, hvor du ønsker klasse til at køre og drive et andet spil på samme linje som først.

•Tie fra en streng til toppen af det første spil. Kører strengen til den anden pæl, og bruge en linjeniveau til at sikre, at strengen kører helt niveau mellem de to indsatser. Når strengen er niveau, binde til den anden pæl.

•Measure langs længden af strengen, og fastgør et stykke tape, dinglende ned mod jorden, hver 12 inches langs. Når strengen er markeret på hver fod langs vejen, måle afstanden mellem streng og jord og registrere alle målinger på et stykke papir. Optage alle målinger i inches.

•Study af målinger. Rock Valley natursten selskabet siger den ideelle lønklasse af din jord væk fra dit hjem eller armatur er 3/4 tommer per vandrette fod. Så hvis afstanden mellem den første tape mark og jorden er 6 inches, skal afstanden mellem den anden tape mark og jorden 5 1/4 inches. Startende med staven, beregne hvad hver måling skal være og Sammenlign det med de målinger, du tog.

•Tilføj eller fjern jord som nødvendigt for at nå dine ønskede mål. Bruge en haven rake, skovl eller hakke at flade områder, der er for høj eller til at grave ud af overskydende jord. Tilføje jord til lav områder at opnå de ønskede mål. Når du arbejder, mål løbende indtil du opnår de korrekte målinger.

•Work i dele af din jord, måling, tilføje og fjerne jord som nødvendigt, indtil hele området er på en ensartet kvalitet. Når alle jorden er på sin rette plads, forsigtigt tamp ned alle af jorden med en hånd sikret mod manipulation. Brug kun én eller to strejker med sikret på hver område; Hvis du over tamp, du kunne gøre jorden for tæt til at vokse noget.

•Køre den en sortering rake ned ad bakke fra toppen til bunden, og fjerne enhver sten eller snavs. Dette vil også flade jord, hvilket gør det lettere for enhver plantning du vil gøre.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com