Hvordan du ændrer sprinklerhoveder til drypvanding

April 26

Hvordan du ændrer sprinklerhoveder til drypvanding

Vand begrænsninger, stigende vand omkostninger og vand bevarelse bevidsthed kan give motivation til at ændre landskabet spray kunstvanding sprinklere for at dryppe vandingssystemer. Ændre for at dryppe kunstvanding lader dig sætte vand hvor der er behov for i stedet for vanding et helt område og hjælper med at forhindre ukrudt. Vanding en plantens rodsystem, snarere end bladene kan også hjælpe med at forhindre svamp. Nogle vand distrikter kan endda give drypvanding uden begrænsninger. Selvom der er mange typer af sprinklere, har tabicas, der lægger alle hoveder de samme grundlæggende fittings med gevind.

Instruktioner

•Purchase en høj flow drop kunstvanding konvertering kit vil ikke blande sig med konventionelle Sprinklere på samme kunstvanding zone. Disse kan findes i hjemmet og haven butikker. Kigge efter en 4 gallon per time sprinkler hoved med 4 til 12 udtag, der passer til en standard 1/2-inch diameter sprinkler riser. Du kan finde et design, der giver mulighed for både 1/8-inch og 1/4-tommer drop slanger.

•Fjern nuværende spray mønster sprinkler hoved fra riser og aktivere systemet til at skylle snavs fra vandet linjer. Installere nye drop kunstvanding hovedet på riser med en låsning tænger for en stram og fast pasform.

•Klippe længder af 1/8-inch kunstvanding slange med en hobbykniv til at give mindst to vanding point i bunden af hver busk. Vedhæfte en drop cap til hver drop linje og sikre hver med en slange spil af den busk rødder. Tilslut anden enden af hver drop linje til den nye drop kunstvanding sprinkler hoved. Spænd det fast med en låsning tænger.

•Brug 1/4 tommer drop linje slanger når planterne er plantet i rækker i et blomsterbed. Drop linje slanger har drop huller placeret hver 12 inches langs slangen. Cap ende af slangen og pak det omkring hver plante skiftevis dets placering i en ' mønster. Gentag med en anden længde af drop linje slanger indtil begge sider af hver plante er ved siden af en drop linje.

•Cap off enhver ubrugt sprinkler hoved havne.

•Installer filteret disk sand og dækning. Start sprinkleranlægget og tjekke hver plante er der vandes ved drop kunstvanding linjer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com