Hvordan du ændrer stang gardiner til knivspids plisseret gardiner

April 19

Hvordan du ændrer stang gardiner til knivspids plisseret gardiner

Knivspids læg, også kendt som fransk Plisseringer, er en attraktiv gardin overskriften hvor stoffet er klemt i et sæt af to eller tre læg med mellemrum, så pustet ud over læg. Bunden af læg er ofte dekoreret med en knap eller perle til at skjule mærker, synlig søm. De resulterende gardiner ser elegant, formelle og luksuriøse. Forudsat din nuværende stang gardiner er en passende bredde og vægt, er det ligetil at forvandle dem til knivspids læg gardiner. Knib læg fungerer bedst med mellemlang vægt tekstiler, som tunge stoffer gør læg for klodsede og letvægts-tekstiler giver utilstrækkelig indsamling.

Instruktioner

•Tag ned din gamle rod gardiner og måle dem. Hvis de måle mindst 2 1/4 gange bredden af vinduet og medium-vægt stof, kan du genindspilning dem med en knivspids læg overskrift.

•Fjern den gamle pos. tape. Arbejder meget nøje for ikke at skade stoffet, brug en søm fræser eller punktet af en saks til at skære syning. Arbejde langs pos. tape fjernelse syning indtil båndet kan løftes klar. Gentag for de andre gardin. Udvælge nogen løse tråde af tråd med fingrene, og tryk på begge gardiner.

•Measure fra slutningen af gardinstang til centrum af stangen, og Tilføj 2 inches til denne måling. Klip to stykker af pos. bånd til denne længde. Læg båndet på tværs af toppen af den første curtain, pin det i sted så maskinen søm. Gentag for de andre gardin.

•Træk pos. tape ledninger indtil gardinet samler i en serie af læg. Når alle læg er samlet, knude ud i ledningen og wrap de løse ender på et bundt. Sy bundt bag overskriften båndet med et par Sting. Gentag for de andre gardin.

•Hand sy et par sting på tværs i bunden af hver sæt af læg til at samle dem ind i en fan form. Sy en knap i en kontrasterende farve over masker til at skjule dem. Gentag for de andre gardin.

Tips & advarsler

  • Knivspids læg pos. tape fås i 4, 5 og 6 tommer bredder, afhængigt af længden af forhænget, og i dobbelt eller tredobbelt læg stilarter. Jo længere gardinet, jo dybere båndet skal være. Hvis du har meget lange gardiner, du vil ikke kunne bruge kommercielle tape men bliver nødt til at lave din egen fra buckram.
  • Hvis din gamle rod gardiner er lidt for smalle, kan du foretage en falsk forkant ved at deltage på brede strimler af en kontrastfarve farvet stof. Udvælge farven til at supplere knapper for at gøre et koordineret udseende.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com