Hvordan du ændrer tæppe på trappen til træ

March 20

Hvordan du ændrer tæppe på trappen til træ

Tæpperne beskytter dine trapper og giver trækkraft samtidig med at tilføje farve til dit hjem decor. Desværre, dit tæppe bliver slidt med tiden på grund af kraftig brug af trappen. Denne slitage forårsager slidte og smarte pletter, gør denne høj trafik område farlige. Erstatte tæppe på din trappe med nye trægulve vil skære ned på de rutinemæssig vedligeholdelse, give din trappen et nyt udseende og gøre din trappe sikrere.

Instruktioner

•Klippe langs kanten af tæppet for at få et håndgreb, ved hjælp af en razor knife. Forstå gulvtæppet og trække det gratis fra tack strips nedenfor. Trække en stædig sektioner med din tænger at befri dem fra deres position. Skære tæppe i små sektioner og kassér scraps i en heavy-duty Papirkurv taske.

•Sæt spidsen af din søm aftrækker mod sømmen mellem tack strips og undergulvet. Tryk på bagsiden af søm aftrækker med din hammer til at banke spidsen af puller under tack strips. Træk den øverste håndtag af søm aftrækker at løsne tack strips. Forstå strimler med hånden og trække dem fri. Bortskaffe tack strips i din papirkurv taske.

•Træk op tæppe polstring stadig fast til trappen i hånden. Skrabe op nogen snavs eller lim fast til undergulvet med din 5-i-1 spartel. Feje trappen fra top til bund for at fjerne løst snavs, støv eller snavs med en kost.

•Measure højde og bredde af den lodrette ansigt foran øverst trin med din målebånd. Overføre dine målinger til en 1 x 12 tommer bord. Mark bredden af skridt langs længden af bestyrelsen. Tegn en blyant linje i bredden af bestyrelsen, ved hjælp af din plads som en lige kant. Skær langs denne linje med din rundsav.

•Measure bredde af bestyrelsen til at matche højden af trinnet. Gør dit mærke med blyant og hastighed-pladsen. Skær langs linjen for at fuldføre fabrikation af stykket. Placer bestyrelsen på plads og fastgøre den til undergulvet ved at køre et 6d efterbehandling søm hver 4 inches med hammeren. Sænk hovedet af negle med dine negle sæt.

•Measure, skære og vedhæfte vandrette slidbane bestyrelsen af det øverste trin. Fortsætte din vej ned ad trappen. placere den lodrette bestyrelse hvert trin før slidbanen. Sænk søm hoveder, som du går.

•Tryk på træ kit ind i toppen af hver søm i trappen. Anvende en perle af caulk at hver søm mellem bestyrelser af trapper såvel som grænsen mellem trappen og vægge. Coat trappen fra top til bund med træ pletten, ved hjælp af et paintbrush og tillade den kemiske tørre fuldstændigt.

•Brush på en tyk frakke af polyurethan, startende fra toppen af trappen og arbejde din vej til bunden. Tillad polyurethan tørre før ved hjælp af trappen.

Tips & advarsler

  • Arbejdshandsker, sikkerhedsbriller og høreværn er påkrævet for dette projekt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com