Hvordan du ændrer temperatur om køleskab Frigidaire

August 1

Køleskabe har haft temperatur kontrol i årtier. Frigidaire har imidlertid en række modeller, som tager temperaturkontrol til et high-tech niveau. Flere modeller indeholder digitale LCD skærme, der viser aktuelle temperaturer i køleskab og fryser rum. Du kan justere niveauet af kulde at matche personlige præferencer og reducere elektriske udgifter. Du kan justere temperaturen på enhver Frigidaire køleskab, selvom metoderne varierer mellem modeller.

Side-By-Side

Side-by-side Frigidaire apparater adskille din kølerummet fra fryserum. Sammenlign dette med traditionelle top-fryser enheder, cool kølerummet på bunden med kold luft, der strømmer ned gennem et slot fra fryserum øverst. Selvom luften kan flytte sidelæns, er det mere effektivt at styre temperaturen i rum i en side-by-side køleskab uafhængigt. I de fleste Frigidaire modeller kan du se temperaturen display på døren uden for køleskabet. Tryk på op eller ned pile på siden af den "Fryser Temp" eller "Køleskab Temp" vise at hæve eller sænke temperaturen.

Bottom fryser

Køleskabe, der har en fryser på bunden kaldes undertiden "Fransk dør" modeller. Husker fra videnskab kurser at kold luft er tungere end varm luft og så det har tendens til at falde. Derfor, bottom-fryser enheder også bruge uafhængige kølesystemer til køleskab og fryser rum, fordi kold luft ikke kan naturligt flow opad. Frigidaire bottom-fryser køleskabe har op og ned pile ved siden af viser temperatur på døren, også. Tryk på disse knapper for at øge faldet temperaturen.

Top fryser

Traditionelle top-fryser apparater kombinere ressourcer til at køle både køleskab og fryser rum. Den kolde luft stammer i fryseren og løber ned gennem et slot i køleskabet nedenfor. Fans fuldføre jobbet af cirkulerende den kølige luft omkring begge rum. Temperatur kontrol er normalt på loftet i kølerummet, men der er to knapper til at styre både fryser og køleskab. Drej den respektive knob mod eller væk fra køligere indstillinger. Almindelige etiketter omfatter "Normal," "Kold" og "Koldere."

Yderligere overvejelser og fejlfinding

Direkte justering temperaturstyring kan stadig ikke gøre en forskel i kulde af din Frigidaire køleskab. Give dit apparat en fuld 24 timer til at nå de nye temperatur, der du manuelt valgt, især hvis du har en større cubic-mund kapacitet side-by-side eller fransk dør køleskab. Undgå at åbne dørene ofte i løbet af denne tid. Også, bruge en våd køkkenrulle til at tørre den magnetiske forsegling omkring hver dørkarmen. Mad og støv oprustning kunne tillade varm luft at sive ind i rum. Også moderne Frigidaire køleskab automatisk afrimning fryser efter en fast tidsplan eller baseret på sensor opdagelse af frost oprustning. I dette tilfælde vente mindst 30 minutter til afrimning at stoppe. Du skal vente 24 timer for din apparatet køle ned igen efter optøning.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com