Hvordan du ændrer træ farve med Polyshades og polyurethan

May 14

Hvordan du ændrer træ farve med Polyshades og polyurethan

Polyurethan er prikken over i'et på ethvert træ efterbehandling eller lakering projekt. Det ikke kun beskytter træet og tilføjer til sin holdbarhed, men det kan også bruges til at forbedre eller ændre farven på træ. Polyurethan alene vil ændre træets farve lidt. Tonede polyurethan, som Polyshades er et mærke, omfatter en plet, der vil ændre træets farve og eliminere den ekstra trin af farvning.

Instruktioner

•Fjern alle maling, pletten og polyurethan fra stykket. Der er en række metoder til stripping træ, herunder anvende varme, slibning og ved hjælp af kemiske og ugiftige strippere. Nogle eksperimenter kan være nødvendigt for at finde den rigtige metode for dit projekt.

•Sand træ til en glat finish. Starte med en lavere sandkorn sandpapir for at fjerne enhver resterende maling, bejdse eller lak og gradvist flytte til højere sandkorn sandpapir til at glatte træ og forberede anvendelsen af et nye finish. Rense alle støv og snavs fra arbejdsemnet efter slibningen.

•Vælg din finish. Polyurethan uden en tonfarve typisk mørkere træ lidt. Tonede polyurethan er tilgængelige i finish fra lys-farvet fyrretræ til mahogni. Husk på at du kan gøre træ mørkere, men ikke lysere ved at anvende tonede polyurethan.

•Brush din valgte skygge på med en pensel, der anbefales til brug med pletter eller polyurethan. Efter retningen af korn, børste på en tynd, selv pels samtidig opretholde en våd kant. Rydde op overskydende med en klud. Tillad finish tørre anvisninger på dåsen. Gnid med 000 grade ståluld og fjerne alt støv før du anvender en anden frakke.

Tips & advarsler

  • Når du har valgt din finish, teste det på en skrot stykke af materiale eller i et område, der ikke er synlig.
  • Tilføj yderligere lag for at yderligere mørkere farve.
  • Arbejde i et godt ventileret område og følg alle sikkerheds- og sundhedskrav advarsler for træ strippere og polyurethan.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com