Hvordan du ændrer ud en Standard Hood udluftningsanordning for en mikrobølgeovn/udluftning Combo

July 4

Hvordan du ændrer ud en Standard Hood udluftningsanordning for en mikrobølgeovn/udluftning Combo

Erstatte standard udluftning hætte med en mikrobølgeovn/udluftning combo kan være en god idé, hvis du har brug at spare plads i dit køkken, eller hvis du gøre en masse madlavning og vil effektivt fjerne køkken lugt fra resten af huset. Standard udluftning hætter generelt bare har en fan, der recirkulerer lugte og damp fra komfuret tilbage ud i køkkenet. Nogle kan fuldt udluftning til fri, men dette afhænger af mærke og model af kalechen og dens oprindelige installation.

Fjernelse

Den første ting du skal gøre for at erstatte din standard udluftning hætte med en mikrobølgeovn/udluftning combo enhed er at slukke din elektricitet og fjerne den gamle aftræk hood. Fjernelse af et standard aftræk hood er en temmelig grundlæggende opgave. De elektriske ledninger er normalt under et panel under udluftning hætte. Fjern skruer og simpelthen snoet ledning nødder. Fire skruer er tilbøjelige til at holde din udluftning hætte til kabinet ovenfor. Få adgang til disse fra neden så godt. Når du har fjernet disse, træk forsigtigt aftræk hood, lige ned og fra kabinetterne.

Forberedelse

Efter du har fjernet de eksisterende aftræk hood, tage lidt tid til at forberede installationen af din mikroovn og vent den eksisterende åbning i skabene. Hvis du udskifter en udluftning hætte, der havde ingen outlet til uden for hjemmet, skal du udfylde en hel del ekstra arbejde for at få din mikroovn klar installere. Du bliver nødt til at afgøre, om du vil udluftning gennem den ydre væg af dit hus eller op gennem dit tag. I begge tilfælde skal du bore og skære den højre-størrelse hul til din nye apparat og køre den nødvendige udluftning slange eller rør til den ønskede placering. Du kan også tage et øjeblik til at rydde op i den eksisterende åbning og markere steder på væggen og skabet hvor du tilslutte mikrobølgeovn og udluftning.

Sikring af

At sikre den nye mikrobølgeovn og vent enhed på plads er nok den vanskeligste del af installationsprocessen. Du vil sandsynligvis brug for en anden person til at hjælpe dig med at løfte mikrobølgeovnen på plads. De skal også hjælpe med at holde det på plads, mens du sikre mikroovn til dit kabinet og væg. Chancerne er, at du vil løfte mikrobølgeovn på nogle bolte, som du vil sætte på plads under forberedelsesfasen. Disse enheder er meget tungere end en standard aftræk hood og kræver yderligere support.

Efterbehandling

Færdigbehandling opgaven kræver kun et par grundlæggende skridt, men de er vigtige alligevel. Efter mikrobølgeovnen er på plads, vedlægge ventilen til enheden er færdig og sikre alle sømme, som du måtte have med gaffatape for at sikre, at kraften af luften ikke blæse din udluftning slangen løs. Du skal også sikre elforsyningen igen før tænde strømforsyningen tilbage igen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com