Hvordan du ændrer væske på en Meyer E-47 plov

December 13

En Meyer E-47 ploven lægger en lastbil for sne fjernelse arbejde. E-47 pumpen er monteret på ploven og giver kraft til at betjene den. Denne hydraulisk pumpe presser væske gennem cylinder, flytte ploven i processen. Over tid, denne væske kan få beskidt og kan forårsage sæler at lække. For at løse problemet, kan du ændre væske i E-47pump, som tager mindre end en time at gøre.

Instruktioner

•Placer afløb pan nedenunder bundprop, som er direkte under og i midten af den hydrauliske reservoir centreret om forsamlingen. Start køretøjet med nøglen i tændingen. Træde ud af køretøjet og skubbe lift arm på ploven til sit laveste position med dine hænder. Slå tændingen.

•Tag fyld stik fra toppen af den hydrauliske reservoir, som er den eneste bolt på toppen af reservoir uden en gevind stud kommer ud af midten, ved hjælp af en tidsubegrænset skruenøgle.

•Tag bundprop på E-47 ved hjælp af en tidsubegrænset skruenøgle. Tillader væske at dræne i gryden, afløb og derefter geninstallere bundproppen. Sætte tragten i udfylde hul oven Reservoirets. Hæld Meyer M2 Hydra-Flush i tragten, og lad det sidde i 15 minutter. Fjern bundproppen og lad Hydra-Flush afløbet i gryden.

•Fjern to filtre til højre for afløb stik ved hjælp af en tidsubegrænset skruenøgle. Rense dem ved hjælp af Petroleum, og geninstallere dem ind i E-47. Geninstallere bundproppen ved hjælp af en tidsubegrænset skruenøgle. Drejningsmoment filtre og afløb stik til 65 til 75 tommer-pund med 3/8-inch momentnøgle og sockets.

•Pour den hydrauliske væske ind i tragten, periodisk kontrol af væskeniveau ved hjælp af følgende fremgangsmåde: dyp zip-slips i reservoiret, holder det din tommelfinger og en finger. Læg zip binde i langt nok så at din tommelfinger rører toppen af havnens fyld. Træk zip-slips og måle afstanden mellem tommelfingeren og varemærket olie på zip-slips med målebåndet. Fylde beholderen indtil målingen på zip-slips er ca 1-1/2-inches. Geninstallere udfylde stikket med en tidsubegrænset skruenøgle.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com