Hvordan du ændrer varmelegemet i ovn

September 27

Ovn varmeelementer tilbyder en lang levetid, men i sidste ende de mister deres varme kapacitet efter et stort antal af varme og kølige cyklusser. Prisforskellen mellem en varmelegeme og en helt ny ovn er ganske stort, at omkostningerne til belønning forholdet til lean mere til fordel for udskiftning af varmeelement end købe en ny ovn.

Instruktioner

•Sæt din skruetrækker sæt, lommelygte og nye varmeelement nær ovnen inden for rækkevidde.

•Drej off miniafbryderen til din ovn, og afmonterer ovn fra stikkontakten i væggen. Sørg for at gøre begge disse trin, så du har en to-lags elektrisk beskyttelse plan på plads.

•Hold en lommelygte i én hånd og inspicere din ovn varme element mounts for at få et klart indtryk af hvilke skruetrækker skal du. De fleste ovne har en eller flere parentes, som holde elementet på plads, og disse skal alle være løsnet og fjernet. Fjerne alle parenteser du opdage i hele denne proces.

•Shine din lommelygte mod bagsiden af ovnen, og Find stikkontakten i stikket til element er indsat. Forsigtigt og langsomt slæbebåd på element til at se, hvis din ovn element stil er en, der blot trækker fra stikket. Hvis ikke, fjerner enhver fastholde beslag på stikket sted, og langsomt trække elementet ud af stikkontakten. Holde din lommelygte, skinnende på soklen, og gøre opmærksom på eventuelle ledninger, der kan trække ud af stikkontakten. Hvis ja, skal de være unbolted fra det gamle element før du fjerner det fra ovnen helt.

•Installer det nye element i din ovn. Tilslut eventuelle nødvendige ledninger, og skub stikkene bøsningen element. Fastgør alle monteringsbeslag ind på det nye element. Tilslut din ovn, og genaktivere afbryderknappen. Drej din ovn til den laveste indstilling, kontrol for at se, hvis dit element er varme ordentligt. Hvis det varme, er projektet afsluttet.

Tips & advarsler

  • Erstatte ovn varme elementer med en identisk varmeelement.
  • Forsøg aldrig at erstatte en ovn, varmelegeme selv hvis dit apparat er stadig under garanti, som dette kan ugyldiggøre garantien aftale. I sådanne tilfælde altid kalde en tekniker, der er certificeret til at arbejde på dit mærke og model.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com