Hvordan du ændrer vingerne på en Scag gang bag

June 30

Scag Power udstyr selskab, en division af Metal håndværk af Mayville, Inc., gør en fuld linje af professionel kvalitet plæneklippere. Siden sin start i 1983, er Scag lineup vokset til over 50 modeller, hvoraf tre er gang bag slåmaskiner. Som er tilfældet med alle andre plæneklipper på markedet, skal vingerne ændres og skærpet eller erstattet. Selv om man må komme tæt på jorden til at gøre dette på en Scag gang bag, er jobbet ikke så svært.

Instruktioner

•Tag nøglen ud af tændingen switch.

•Øge plæneklipperen dækket hele vejen ved at trække op en af de dæk lift håndtag, der er placeret på hver side af plæneklipperen dæk og installere lanyard pin i de højeste skæring holdninger, så plæneklipperen dækket ikke falder, mens vingerne er ved at blive ændret.

•Hold skære knive fra roterende af wedging en blok af træ mellem klingen og rammen af plæneklipperen. Et værktøj, der er kendt som en kniv Buddy kan også bruges til at sikre knivene.

•Sæt en 5/8-inch box skruenøgle på klingen vedhæfter bolt og fjerne det ved at dreje bolten mod uret. Fjerne stjerneskiven og flad skive fra spindel akslen. Fjern vingen. Gentag proceduren for alle vinger på plæneklipperen dæk.

•Læg en ny eller skærpet kniv på spindel akslen og sørg for den buede del af vingen opad. Installere den flad skive på spindel akslen. Installere stjerneskiven på spindel akslen. Tråd bladet vedhæfter bolt til spindel akslen med uret. Flytte træ blokken mellem klingen og blok at forhindre bladet fra roterende mens vingen vedhæfter bolt spændes. Gentag proceduren for alle andre vinger på plæneklipperen dæksareal

•Sæt en 5/8-inch sokkel på en 1/2-tommer drev momentnøgle. Udfør stramning alle blade montering bolte på plæneklipperen dækket med momentnøgle mens wedging blade med en træ-blok til at forhindre det i at flytte. Drejningsmoment hver at fastgøre bolten til 75 fod-pund.

Tips & advarsler

  • Ren både toppen og bunden af plæneklipperen dæk efter hver brug. Ændre vingerne vil blive lettere, hvis plæneklipperen dæk er fri for snavs og tørrede på udklip.
  • Brug altid beskyttende handsker når du håndterer plæneklipper knive eller andre skarpe genstande.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com