Hvordan du ændrer vingerne på en ukrudtsplante kriger

October 8

En måde at undgå sammenfiltrede linjer på din streng trimmer er at installere en Weed kriger trimmerhoved. Denne enhed bruger savtakket plast vinger i stedet for strengen til at skære ned ukrudt og lille børste. Dette eliminerer behovet for bump fodring linjen og sparer tid, når trimning. Vingerne på ukrudt kriger vil bryde eller slides over tid. Ændre vingerne på en ukrudtsplante kriger kræver ikke fjernelse af de trimmerhoved.

Instruktioner

•Shut off din weed trimmer og vente på hovedet for at standse rotering. Tag wire fra toppen af tændrør med fingrene. Hvis din trimmer har et brændstof shut-off switch, flip kontakten til "Off" position med fingeren.

•Sæt trimmer på sin side med brændstof fylde peger op. Dette giver adgang til bunden af ukrudt kriger trimmerhoved.

•Tryk og hold den røde knap i bunden af ukrudt kriger ved siden af bladet, du vil fjerne. Hold knappen nede og trække kniven ud af trimmerhoved med den frie hånd. Den røde knap styrer sølv pin, der låser i slutningen af bladet.

• Hold den røde knap og skubbe ved udgangen af det nye blad med hullet i den trimmerhoved. Slip knappen og jiggle bladet som nødvendigt, indtil den sølv pin engagerer sig i hul i bladet.

•Gentag proces for de resterende to vinger. Sørg for, at sølv pin låser ind i hullet på hver af vingerne. Sæt kablet tilbage over tændrøret og tænd for brændstof shut-off til "På" position.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com