Hvordan du afgør, hvilken størrelse for at tråd en 3/16 stang

January 17

Hvordan du afgør, hvilken størrelse for at tråd en 3/16 stang

Korrekt størrelse fittings er afgørende, hvis du ønsker at forhindre lækager, vandpytter eller svækket strukturel integritet. De talrige montering valgmuligheder kan være skræmmende, især hvis du ikke er sikker på, hvilken passende størrelse til at vælge. Hvis du allerede kender den udvendige diameter, såsom 3/16 tommer, nødt du simpelthen til at tage et trådantal. Når du har denne trådantal, du kan sammenligne det med et diagram, der vil fortælle dig den korrekte montering størrelsesindstillinger.

Instruktioner

•Sæt 3/16-inch stangen på en flad, stabil overflade. Hvis du placerer stangen på en vaskeklud, vil det bidrage til at forhindre det fra rullende rundt som du måle det.

•Anvend en lineal eller skydelære at måle 1 tommer fra slutningen af din stang. Skal der være markeret med en permanent markør.

•Anbring selv tæt på stangen og tælle antallet af tråde på afsnittet 1-tommer, som du har markeret. Skriv trådantal ned på et stykke papir.

•Find en pipe måling diagram online eller på et hjem forbedring butik for at sammenligne din tråd count måling med korrekt montage størrelse. Finde 3/16 tommer og derefter flytte over til tråd antal muligheder for at finde indstillingerne dimensionering, der du leder efter.

Tips & advarsler

  • Hvis du forsøger at finde den korrekte montering størrelse for andre stænger eller rør, men du ikke kender den udvendig diameter (OD), du følge samme procedure, men du vil også måle OD med en skydelære eller mikrometer. Bruge OD og trådantal (for amerikanske målinger) eller OD og afstandsmåling, i millimeter, mellem to tilstødende tråde (for metriske målinger) til at sammenligne rør måling diagrammet.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com