Hvordan du alder dine vægge

March 13

Hvordan du alder dine vægge

Nye boliger kan være udsmykket med et strejf af nostalgi ved hjælp af en faux aldringsprocessen. Ved at udnytte basisvarer, der er tilgængelige på din lokale maling butik, kan du alder dine vægge uden at vente til år at passere. Heldigvis kan du fuldføre dette projekt, selv om du har kun lidt erfaring med hjem reparation---så længe du har en idé om det udseende, du ønsker at opnå. Bedste af alle, enhver fejl kan repareres med en frisk lag maling.

Instruktioner

•Paint vægge, som du gerne vil alder i en afdæmpet nuance af hvid.

•Mix to lignende neutrale farver fra de fire vandbaseret maling farver, som du har valgt for at skabe en varm base tone. Tilføje en lille mængde af vand til at tynde malingen, indtil det er gennemsigtigt, når den anvendes på væggen. Mix 1 kop af akryl glasur i hver gallon af blandet maling til at øge den farve gennemsigtigheden og længden af tid malingen vil forblive vådt.

•DIP en stor 4-tommer pensel eller en ren klud i blandingen, og begynde at sprede en lys frakke af maling på væggen i en 3-fod af 3-foden del.

•Swipe en ren, tør pensel eller klud over det malede område efter pelsen er begyndt at tørre. Bruger tilfældige mønstre af slagtilfælde for et unikt look, eller gøre går i samme retning at efterligne alderen gips.

•Gentag underlak proces i håndterbare mellemstore sektioner indtil hele væggen er blevet malet.

•Mix de to resterende mørke farver af vandbaseret maling sammen. Tynd blanding med vand, og tilsæt 1 kop af akryl glasur per gallon af blandet maling. Dyp en 4-tommer pensel i mørk farve mix og begynder at male over lille afsnit af muren. Som hvert afsnit begynder at tørre, børste tilbage over det nye lag maling med en ren, tør pensel i et tilfældigt mønster.

•Tilføj yderligere lag af mørke maling blandingen nær hjørner at efterligne en alderen look. Gøre det muligt malingen til at tørre helt, og let gnide små områder med fint grus sandpapir til at udsætte den base frakke af maling og tilføje en mere alderen udseende til væggen.

Tips & advarsler

  • Sørg for at efterlade en våd plet omkring hver sektion. Dette vil hjælpe dig med at blande det ind i det tilstødende afsnit, således at man undgår at have sømme på væggen.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com