Hvordan du anvender vand-baseret konkrete pletten

September 21

Hvordan du anvender vand-baseret konkrete pletten

Vand-baserede konkrete pletter er løsninger blandet derhjemme og anvendes på beton til at ændre sin farve eller tone. Husejere kan vælge at pletten deres beton genoplive deres hjem udseende eller hjælpe deres indkørsel og gangstier matcher den overordnede farveskema i deres hus eller landskab. Oplev hvordan til at anvende en plet korrekt for at sikre en rig, selv farve der varer i lang tid.

Instruktioner

•Wash beton. Hvis betonen er blevet frisk hældes og sæt, kan du bare skylle det med en haveslange. Hvis du farvning beton, der har været i brug i et stykke tid, bør du vaske det grundigt med en højtryksrenser. Rester på betonen under farvning processen vil reducere den samlede kvalitet af pletten.

•Wait til beton tørre grundigt. Afhængigt af din lokale vejr og fugt, kan dette tage op til 24 timer.

•Mix vand-baserede konkrete pletten. Pletten kommer i en flaske eller spand i pulverform. Tømme en dosis af pulver i en håndholdt haven sprøjte eller applikator, den samme type bruges til at sprøjte flydende kunstgødning eller herbicider. Tilsæt vand efter specifikke måling anvisningerne på pletten producenten, som hver farvning produkt varierer i sin koncentration. Brug måling mærker på ydersiden af haven sprøjten til at sikre, at du bruger den rigtige mængde af vand. Blandes grundigt.

•Spray beton med pletten. Brug langsomt strøg i en back-og-tilbage bevægelse til at dække konkrete jævnt. Betonen skal være grundigt gennemblødt, men ikke nok til at forårsage faktiske vandpytter af farvning løsning.

•Tillad plet til sæt og tør i 12 timer. Efter indstilling, skal du anvende en anden frakke af pletten ved at gentage trin 3 og 4. Lad det tørre grundigt i 24 timer.

•Seal pletten. Konkrete fugemasse hjælper låse farvning pigment i betonen til at reducere fading. Anvendelse fugemasse ved hjælp af en haven sprøjten eller pensel, afhængigt af de specifikke instruktioner af fugemasse producent. Lad fugemasse tørre i 24 timer før du genoptager brugen af beton.

Tips & advarsler

  • Bruge en silica-baseret farve pulver snarere end en vandbaseret konkrete pletten, hvis du ikke har hældt beton endnu. Sådanne alternativer til farvning er mere levende og permanent.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com