Hvordan du arrangerer billeder på en Landing væg

July 28

Hvis du har en trappe i dit hjem, kan landingen give begrænset gulvplads til møbler, men masser af vægplads. Dette gør landing vægge ideel til visning af dine yndlingsbilleder. Når du beslutter dig for hvilke billeder der skal vises, kan du beslutte, hvordan at arrangere billederne afhængigt af størrelsen af de billeder, du har valgt og typer af fotos, du har til at arrangere.

Instruktioner

•Få en passende størrelse billede for hvert billede, du vil hænge og Placer billeder i rammer. Holde farve og design af frames det samme hvis du ønsker en sprød, organiseret look. Hvis du ønsker en kaotisk eller haphazard Se til dit arrangement, mikse og matche rammer, men stadig kan du holde inden for farveskema dit trapper og landing.

•Sæt flere små billeder, ligesom 4x6s og 5x7s, i en delt ramme eller i en stor ramme med måtter, der har flere udskæringer for små billeder. Overveje en tema samtidig med at tilføje billeder til sammenfiltret ramme, som skolen fotos, familie funktioner eller ferie skud. Hvis rammen har rum, der er mindre end nogen af billederne, du vil bruge, og du ønsker ikke at skære billeder ned, sted farvet papir i disse sektioner til at fylde dem dekorativt.

•Sæt den største ramme i midten af designet, hvis rammen er meget større end den næste største ramme at henlede opmærksomheden på midten af arrangementet. Placer billeder i mindre rammer omkring ydersiden af den store ramme.

•Skip den store ramme og bruge alle mindre rammer, eller endda alle rammer af den samme nøjagtige størrelse til dine billeder, hvis du vil oprette en meget ensartet design til din foto væg. Hvis du vil oprette en perfekt fordelte udseende, måle mellem rammer for at sikre de sidder i samme afstand fra hinanden og i samme afstand fra væggene.

Hæng så mange eller så få billeder på væggen som du ønsker. Lægge billeder ud på gulvet i rammer og omarrangere dem, indtil du opnår det ønskede udseende. Hænge dem på væggen, så at i midten af dit design er nogenlunde øjenhøjde når du står foran væggen.

Tips & advarsler

  • Hvis du har brug at fylde i små sektioner i en stor ramme måtter med farvet papir, kan du jazz op i design ved at tilføje citater til papir-fyldte rum eller bruge mellemrum til at tilføje beskrivelser af nærliggende fotos, så gæsterne ikke behøver at spørge, hvem er hvem.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com