Hvordan du arrangerer en drømmeseng Look

March 9

Arrangere din seng for at ligne en daybed, selv om det er kun en almindelig seng. Dette vil skabe en behagelig, afslappende rum for dig og dine venner til at slappe af og hænge ud i løbet af dagen. Om natten, simpelt hen fjerne de ekstra puder og gå i seng som normalt. Daybed udseendet er ideel til værelserne, at dobbelt som den, kontor eller spillelokale samt Mellemdækket eller teenagere. Trange rum, der skal tjene mange formål også drage fordel af en daybed look, selv hvis du ikke ønsker at investere i en drømmeseng ramme eller værelser.

Instruktioner

•Anbring seng mod et hjørne, hvis muligt. Hvis sengen hovedgærde, kan du fjerne det, skub det mod væggen eller bruge det til boks i en tredje side af sengen som en traditionel daybed ramme.

•Kontrollér sengen med tæpper hængende ud over kanten, næsten rører gulvet. Brug en støv flæse (eller nederdel), der passer til resten af din seng hvis du ønsker. Tyk, komfortable, loppetjans tæpper arbejde bedst, da de vil føle sig mere som puder, når du bruger sengen som et opholdsområde.

•Tilføj så mange puder som du kan på sengen. Placer de største puder langs den længste del af sengen mod væggen. Holde hober puder foran hinanden hele vejen rundt i sengen.

Tips & advarsler

  • Bruge kontrasterende farver, figurer og mønstre på dine puder til at skabe visuel interesse. Bruge en fælles farve eller tema, så de alle flyder sammen og ikke overvælde sanserne.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com