Hvordan du arrangerer en L-tværsnit Chaise

April 15

Hvordan du arrangerer en L-tværsnit Chaise

Med en L-tværsnit chaise har du allerede figuren "L", at andre folk forsøger at skabe med en kombination af sofaer, kærlighed sæder og liggestole. L-formet chaise er en moderne, alsidig møbel; de to stykker kan trækkes fra hinanden til at oprette to separate opholdsområder. Stykke virker bedst, når det opbevares i "L" form, dog, da det giver en omgængelig opholdsområde for flere mennesker. Hvordan du arrangerer din L-tværsnit chaise vil afhænge af størrelse og vigtigste knudepunkt på dit værelse.

Instruktioner

•Læs interiør designmagasiner, Leder du efter billeder af L-tværsnit liggestole til at inspirere til dit eget arrangement.

•Draw et par grundplaner af dit værelse på millimeterpapir; allokere en firkant på papir til hver firkantet fod af plads. Mark døre, vinduer og andre faste elementer, såsom en pejs og stikdåser, som vil påvirke din placering af chaise.

•Draw din chaiselong på gulvet planer, placere det et andet sted på hver enkelt. Vælg et andet brændpunkt på hver plan - for eksempel, fjernsyn, pejs og en stor karnap. Placer på bagsiden af "L" direkte overfor omdrejningspunkt, med ben af "L" kører vinkelret på det.

•Lad plads til folk til at gå rundt chaise, så det ikke griber ind i strømmen af trafik. Forlade gangbroer mindst 3 fod bred.

•Anbring dit chaiselong i hjørnet af et stort rum, med begge dele flush mod en væg, hvis det ikke er den vigtigste opholdsområde i rummet. Placer en lejlighedsvis tabel i begge ender, med lamper på toppen, at skabe et egnet sted til læsning, syning og andre opgaver.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com