Hvordan du arrangerer en seng i et soveværelse

October 22

Afhængigt af størrelsen på dit værelse eller bed, at finde et ideelt sted for din sengeramme kan være en vanskelig opgave. Da sengen er en af de vigtigste funktioner i ethvert rum, skal den være tilgængelig, men stadig giver plads til andre fornødenheder såsom en natbord eller dresser. Når du flytter ind i et nyt rum, bør du altid finde et ideelt sted at sætte sengen ned og dekorere resten af rummet omkring det..

Instruktioner

•Sæt sengen i rummet først, før du kan tilføje andre møbler eller indretning. Da det er det største stykke af møbler du er tilbøjelige til at bruge i værelset, sikre du har plads nok til sengen før du tilføjer en kommode eller natbord. Ideelt, en seng skal skubbes ind den største væg i rummet, så længe der ikke er Vinduer eller døre, ifølge lejlighed Guide.

•Indstil seng op på væggen over døren til tillade seng og hovedgærde at blive omdrejningspunktet for rummet, når nogen går i.

•Anbring seng mellem to windows og ikke direkte under et vindue. Et vindue, der er åben kan oprette et ubehageligt sovende arrangement, da sengen er direkte på vej af et udkast. Webstedet Dummies tyder på, at hvis vinduet bruges sjældent, du kan placere sengen under et vindue, hvis det ønskes, men der kan være temperatursvingninger nær seng hele året.

•Undgå at placere sengen i enhver pathway hoveddøren eller skabet døren. Du skal være i stand til at åbne døre i rummet uden sengen hindrer dets anvendelse. Uanset hvor du placerer sengen, skal du også være i stand til at gå frit rundt i lokalet uden at løbe ind i sengen eller andre møbler.

•Sæt seng på en diagonal med hovedgærde i et hjørne af rum, hvis dimensioner af rummet ikke tillader dig at placere sengen mod en væg eller en mur overfor hoveddøren.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com