Hvordan du arrangerer et soveværelse til også at omfatte krybbe og Baby opbevaring

March 4

Hvis du har et lille hus eller lejlighed og forventer en baby, muligvis din eneste mulighed at indarbejde børnehave i dit soveværelse. Med nogle pladsbesparende og værelse-dividere tricks, men de to rum kan sameksistere lykkeligt-- og du behøver ikke at køre ned i hallen, hver gang din baby græder om natten.

Instruktioner

Planlægning af plads

•Look på dit soveværelse. Hvor kan du passe i en krybbe og kommode eller reol? Notere ideer.

•Kontrollér en plantegning af dit værelse. Du kan gøre dette på papir eller du kan bruge software som Google SketchUp. Måle dit værelse og stykker af møbler du vil lægge i det. Hvis du laver en papir plantegning, skåret ud dine møbler stykker fra et andet stykke papir; på den måde, du kan flytte dem rundt frit inden for plantegning at se, hvor de passer bedst.

•Tag armaturer, elektriske stikkontakter og telefon stik i betragtning når beslutte, hvordan man arrangere soveværelset. Ikke dække eller begrænse adgang til stik skal du bruge regelmæssigt. Hvis du skal dække dem med møbler, investere i forlængerledninger at gøre dem tilgængelige.

•Tag uvedkommende møbler fra dit soveværelse, hvis du har brug for mere plads. Beslutte hvad du bruger mindst og sætte det andet sted.

•Demo din design: hverve venner (eller splurge på et flyttefirma) til at hjælpe dig med at flytte dine møbler ind i sin nye arrangement. Gå rundt i lokalet, og sørg for det er nemt at komme til og fra den krybbe og baby kommode. Se, hvor langt krybbe er fra din seng, og hvis denne afstand er også tæt på, alt for langt eller bare ret. Hvis du er utilfreds med dit arrangement, ændre din plantegning og prøv igen.

Opdele rummet

•Divide plads med japansk papir shoji skærme at skabe følelsen af to små rum snarere end et stort soveværelse. Disse folde, træ-indrammede skærme Lad lys igennem, så de ikke vil blive mørkere rummet. Kontroller, at du efterlader plads for at komme ind og forlade lokalet bag skærmene.

Hæng et gulv til loft gardiner at opdele rummet. Installere en spænding stang fra væg til væg eller hænge fly kabel og tråd et gardin ind på den.

•Repurpose din walk-in closet som en børnehave. Rummet kan være små, men hvis du har andre områder, hvor din baby kan lege på gulvet, du behøver meget firkantede optagelser i din faktiske børnehave; du behøver kun plads til barneseng og opbevaring.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com