Hvordan du arrangerer Gas Logs

November 8

Hvordan du arrangerer Gas Logs

For mange siger intet "hyggelige" eller "hjem" som en ægte træ-brændende pejs. Men for mange byboere, det tætteste de kan komme på sådan en herlighedsværdi er en gaspejs med gas logs. Gas logs er ikke ligefrem lavet af træ, men består af keramik. Husejere bruge dem, når de har en gaspejs, som sådan logs hjælpe dem til at skabe det udseende og atmosfære af en rigtig pejs. Hvordan du arrangerer dem er nøglen som deres positionering skal ikke hæmme eller blokere for strømmen af gas; Derudover simulerer korrekt positionering bedre udseendet af en reel brand.

Instruktioner

•Vælg fire mellemstore gas logs og arrangere dem i din pejs i en perfekt kvadrat dannelse. Enderne af hver logfil skal røre de omkringliggende logs. Afhængigt af formen på din pejs vil logs enten få et rektangel eller kvadrat.

•Arrange de resterende logger i en tee-tisse form indersiden kvadrat eller rektangel. Tee-tisse skal være robust men ikke ser alt for arrangeret eller perfekt.

•Kontrollér alle logs stilling. Ingen af dem bør blokerer strømmen af gas. Juster om nødvendigt.

Tips & advarsler

  • Må ikke være alt for bekymret over den perfekte placering af dine logs eller bekymring, hvis nogen af dem skifte efter du lys branden. En gas brand kan stadig se slående og indbydende selv når logfilerne er arrangeret i en tilfældig måde.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com