Hvordan du arrangerer gulvfliser på en interessant måde

February 2

Hvordan du arrangerer gulvfliser på en interessant måde

Tile gulve er et slidstærkt, attraktiv og nem at ren form for gulvbelægning. Ikke alene er de multifunktionelle, men de er næsten ubegrænsede i den måde, de kan arrangeres. Fliser bruges til at skabe mange udseende og er velegnet til alle rum i huset. Skitsere dine designideer på millimeterpapir før du begynder, så du kan se mønstret og få et bedre indtryk af slutresultatet.

Instruktioner

•Opret et fokuspunkt i gulvet ved at designe en figur i midten og ved hjælp af ensartet fliser rundt om den. For eksempel, designe et solur figur til midten af rummet og bruge en neutral fliser omkring det, så de ikke opmærksomheden fra focal point.

•Lay et skakternet mønster på gulvet. Det blev ofte set 1950s diners. Du kan bruge store sort-hvide fliser eller prøve at tilføje farve, såsom rød og hvid, udseendet. Ved at dreje fliser i en vinkel, kan du oprette en diamant-formede skakternet for endnu mere interesse. Dette design er normalt ses i køkkener.

•Brug to forskellige størrelse fliser til at danne et mønster. Prøv at lægge en stor firkant ved siden af en stor rektangel lige høje. Eller en stor firkant ved siden af to mindre rektangler, som danner den samme størrelse pladsen da lagt sammen. De to flise størrelser kan også være i forskellige former, såsom trekanter lagt med firkanter.

•Opret en kant med fliser af en farve og fylde rummet med fliser af en anden farve. For eksempel, bruge en sort firkantet kant langs ydersiden af rummet og fyld i midten af rummet med hvide fliser. Eller lægge tre rækker af store fliser og udfylde den fjerde række med mindre, farverige fliser. Lå grænsen fliser i et andet mønster eller en figur, f.eks diamanter, så de skiller sig ud endnu mere.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com