Hvordan du arrangerer Home Decor på Accent tabeller

April 17

Hvordan du arrangerer Home Decor på Accent tabeller

Home Decor poster som blomst og stearinlys ordninger, skulpturer, familiebilleder og endda dekorativt sofabord bøger alle tjene til at gøre en accent tabel iøjnefaldende. Find stykker, der passer til skalaen på den tabel, hvor de er vises. Derefter Følg nogle fælles udsmykning regler for at sikre, at brikkerne ser som om de hører med og supplere resten af indretningen i rummet.

Instruktioner

•Tag fordel af glas-topped møbler ligesom sofaborde. Disse stykker har normalt en hylde under bordpladen som godt bordpladen, som tilføjer en ny dimension til din udsmykning indsats. Placer en kunst glas eller keramik skål på nederste hylde og fyld det med frugt eller blomster. Placer dekorative elementer såsom sofabord bøger eller stearinlys ordninger på toppen af tabellen, og sørg for du placere dem på tabellen på en måde, der giver mulighed for det dekorative element nedenunder for at vise.

•Anbring de dekorative stykker fra største i ryggen til mindste i front. For eksempel, hvis du har vælge en række familie fotos til din accent tabeller, Placer fotografiet med den højeste ramme i grupperingen med den korteste ramme stående foran.

•Vælg elementer som kontrast til hinanden. Bruger eksemplet fotografi igen, når du vælger fotorammer, Vælg rammer af kontrasterende farver og stilarter, der passer ind i din udsmykning farvepalet. For eksempel, måtte en stor sort ramme være flankeret af et mindre billede med en hvid ramme og en med en rød ramme.

• Opret et arrangement af ulige elementer---normalt grupper af tre eller fem. Dette medvirker til at bringe mere visuel kontrast til de Dekorative arrangement. For eksempel, hvis du laver en candle arrangement for en accent tabel, vælge tre stearinlys i forskellige størrelser til at gruppere, med den største i midten.

•Find måder at indføre harmoni til din udsmykning indsats. Én måde at gøre dette er at sikre, at de dekorative stykker du vælger hænger sammen med resten af dine møbler og indretning i nogle måde. At vælge elementer, der blander sig med din farve ordningen virker herpå. At finde stykker, der supplerer din udsmykning stil hjælper også. For eksempel, hvis du har valgt toscansk stil udsmykning, sørge for lysene på dine tabeller funktion toscanske farver ligesom mursten rød eller sand sammen med smedejern elementer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com