Hvordan du arrangerer liljer af farve

May 21

Hvordan du arrangerer liljer af farve

Liljer er store blomster med lange, tilspidsede kronblade. De vokser fra pærer og kommer i mange farver, selv om den blå egyptiske åkande er den kun blå lily. Disse blomster gøre vidunderlig blomsterdekorationer og supplere hinanden og deres mange farver. Den store blomst størrelse gør en vase ser fuld, men nogle grønne områder kan tilføjes vase for ekstra farve for at gøre arrangementet ser færdig.

Instruktioner

•Arrange liljer i ét farveområde sammen i en vase. For eksempel, vælge Bright Diamond liljer, der er sprød, levende hvid, og parrer dem med søde overgivelse, en cremet hvid rose. Ifølge designeren Vera Wang er monokromatisk farveskema en moderne valg i floral arrangere.

•Vælg komplementærfarver når arrangere liljer--som bindingen de store, hvide Casablanca liljer med den glatte, ruby rød Razzle Dazzle lily. Altid vælge mindst én farve, der er cool og en der er varm.

•Vælg alle varme farver for at gøre en lily arrangement. Gul Whoppers parre godt med røde kanter giraf liljer. Hvis varme farver ikke appellere, skal du vælge alle cool farver såsom Bright Diamond liljer med hvide og grønne ishule liljer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com