Hvordan du arrangerer møbler i en stor stue

June 14

Hvordan du arrangerer møbler i en stor stue

En stor stue tillader dig at have en dedikeret plads til flere forskellige aktiviteter. Creative hjem udsmykning tyder på at arrangere dine møbler for at tillade områder for de aktiviteter, der er vigtigst for din familie. En stue, der er godt arrangeret vil se afbalanceret og let at flytte gennem. Det vil være et sted, din familie ønsker at tilbringe tid i.

Instruktioner

•Listen princippet aktivitetsområder. Disse kan omfatte en samtale område for gæsterne, et område, hvor du ser tv, en computer arbejde station eller en musik område med et klaver.

•Designate et knudepunkt for hvert aktivitetsområde. En pejs er et godt samlingspunkt for en samtale gruppe, tv for et visningsområde og en skrivebord til en computer arbejde station. Nogle knudepunkter såsom pejs vil blive fastsat. De fleste andre knudepunkter bør placeres mod en stor væg.

•Tape stykker papir til væggen for at markere de steder, hvor du planlægger at hænge tv-apparater. Placer papiret på gulvet for at markere placeringen af store, svært at flytte elementer såsom klaverer. Dette tillader dig at nemt prøve forskellige møbelarrangementer.

•Arrange din største stykker af møbler til bedste drage fordel af focal points. Placer din sofa over din pejs. Placere et par hvilestole, så beboerne vil være i stand til at se fjernsyn.

•Fyld i din områder med mindre stykker. Tilføje stole og et sofabord til din samtale gruppe. Sætte ende tabeller af Hvilestole. Giver mulighed for nogle mobilitet; computer kontorstol kan også være din musik lytter stol.

•Walk i nærheden af din plads til at gøre sikker på, at trafik mønstre flow nemt. Flyt alle møbler, der blokerer stien fra et rum til et andet.

• Definér din aktivitetsområder med tæpper og planter. En sammenfoldelig skærm kan tilføje nogle personlige oplysninger til et arbejdsområde. Afstive illustrationer på tabeller og kapper til visuelt kontrollere den visuelle effekt før du hænger det. Flytte din store møbler på plads, og hænge tv-apparater og billeder.

Tips & advarsler

  • Check for snuble farer såsom elektriske ledninger og glatte tæpper. Kør ikke snore over fortove. Bruge skridsikkert underlag under område tæpper.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com