Hvordan du arrangerer møbler i et skrånende loft Attic soveværelse

May 24

Hvordan du arrangerer møbler i et skrånende loft Attic soveværelse

Typisk med et skrånende loft og små vinduer, er en kvist normalt tænkt som unlivable plads, hvilket er grunden til det er konverteret til opbevaring. Men det kan blive omdannet til en ekstra soveværelse, der bidrager til at øge beboelig plads inde i huset. Sigte på at maksimere den tilgængelige plads med får det til at synes rodet.

Instruktioner

•Draw en skitse af loftet og hvordan du ønsker det til at se på papir til at spare tid, når dekorere rummet. Fordi du ønsker at bruge det som et soveværelse, placere bed mod den højeste væg i rummet, så det fungerer som focal point. Omfatte lokationer for andre væsentlige stykker af møbler på værelset, såsom et sæt stole eller en loveseat, en kommode og belysning. Bestemme en farvetema, så du arbejder inden for en sammenhængende stil.

•Center seng mod den højeste mur, så afstanden mellem dens sider og væggen er ens.

•Indstil sofa mod væggen på den modsatte side af sengen. Bruge en lav-profil brik, der giver masser af siddepladser uden at tage meget plads. Hvis loftet dips meget lavt på denne side af lokalet, flytte siddepladser arrangement frem til at holde folk fra at støde deres hoveder, når de sidder. Indstille en smal tabel eller lav reol bag sofaen til at give plads til display elementer og opbevaring. Alternativt indstille to lav-profil stole mod væggen, med et lille bord imellem.

•Monter en rektangulær spejl på væggen over siddepladser arrangement til at skabe en illusion af dybde i rummet. Center spejlet over siddepladser arrangement for en afbalanceret kig.

•Sæt en høj gulvlampe på et hjørne af sofaen for at belyse rummet og skabe en læsning nook. Sikre skyggen matcher temaet for rummet.

•Anbring et bryst eller kommode mod en sidevæg, helst i nærheden af sengen. Placer en høj, cylindrisk dekoration eller lampe på kommoden, der trækker øjet op, at skabe en illusion af højde.

Tips & advarsler

  • Fikse op af møbler med puder, der afspejler tema af loftet soveværelset samtidig tilføjer byger af farve til rummet. For eksempel, hvis du vælger en sort / hvid tema, brug kontrolleret stof med lime grønne, røde eller gule puder.
  • Dekorere sidevægge med udskrifter eller rammer for ekstra effekt. Montere en serie af lodrette spejle på væggen, at holde deres lavere ender i linje. Alternativt, display indrammet familie fotos i en vandret linje i øjenhøjde.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com