Hvordan du arrangerer møbler i mit hus

May 21

Skønhed og atmosfære af et hjem er stærkt præget af placeringen af møbler i det. Æstetisk og praktisk placering af møblerne i dit hjem kan være en udfordring, især hvis du har at gøre med enten en meget lille eller en stor plads. Du bliver nødt til at overveje, hvordan hvert værelse der bruges så godt som hvor meget mund trafik, rejser gennem det. Derudover er det vigtigt at placere møbler, så det balancerer ud i rummet.

Instruktioner

Instruktioner

•Plan en anvendelse til alle rum i dit hjem. Dette indebærer, at arrangere møbler passer til hvordan rummet vil blive brugt. Trafik stier bør ideelt set være mindst 24 inches lang. Hvis rummet vil blive brugt til underholdende, Placer siddepladser så at det er otte fødder eller mindre fra hinanden. Ansigt stole mod hinanden for at skabe en hyggelig, samtale-styrke atmosfære.

•Measure hvert værelse så godt som hvert stykke af møbler. Tage konto windows og enhver lille alkover og akavet rum, der måtte findes. Du kan bruge værelse målinger som en retningslinje for fremtidige møbler køb.

•Draw en værelse plan. Dette tillader dig at se dit værelse fra oven. Du vil kunne se præcis hvordan alle stykkerne vil arbejde sammen, samt hvordan de arbejder inden for strukturen i hvert værelse. Professionelle indretningsarkitekter udarbejde altid en plan før det bliver til at arbejde.

•Brug kvadreret papir og en blyant til at tegne op dit layout fly. Hver firkant på papiret bør svare til en fod af måling. Uddrage Lokalernes dimensioner.

•Draw billeder af dine møbler eller potentielle møbler ved hjælp af de målinger, som du tog. Billeder behøver ikke at være kunstnerisk, men måleenheden skal være rigtigt, at Lokalernes dimensioner.

•Klippe møbler billeder, som du har tegnet. Du kan derefter omarrangere stykkerne som nødvendige for at gøre din placering beslutninger.

•Balance proportioner på hvert værelse. Værelser, der er fyldt med primært pladskrævende eller høje møbler vises rodet og ude af proportioner. Hvis du har en stor sofa, vises en stor stol ved siden af det ubalanceret. Snarere, klynge to små stole eller en lille ende tabel ved siden af sofaen.

Tips & advarsler

  • Hvis du kæmper med at arrangere møbler i dit hus, hyre en indendørsarkitekt til at hjælpe dig.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com