Hvordan du arrangerer møbler omkring en pejs & medieanlæg

June 4

Hvordan du arrangerer møbler omkring en pejs & medieanlæg

At arrangere stue møbler omkring en pejs og underholdning enhed kræver grundige overvejelser og planlægning, således at du opretter en komfortabel men funktionelle plads til familie og venner. Du alt at sameksistere i stuen, ikke konkurrere og opdele rummet i sektioner. Nøglen til udsmykning i denne slags scenario er at definere omdrejningspunkt og arbejde derfra.

Fremhæve omdrejningspunkt

Fremhæve pejsen, så det står i rummet og trækker øjet. Afhængigt af personlige præferencer, montere et familieportræt, indrammet spejl, en farverig maleri eller endda fladskærms tv over pejsen. Dette trin gør det nemmere for dig at arrangere møbler på værelset. Hvis du foretrækker dog at gøre underholdning enheden omdrejningspunktet i værelset, især hvis du har en lille pejs i anden hjørne af værelset, fremhæve pejsen med et lille maleri eller portræt.

Møbler

Arrangere de vigtigste stykker af møbler rundt omdrejningspunkt. For eksempel, hvis kaminen er omdrejningspunktet, indstille en stor sofa eller tværsnit mod væggen lige over det, men det står over for. Indstille en loveseat eller mindre sofaen vinkelret på den store sofa eller tværsnit. Placer en lav-profil stol på begge sider af pejsen eller en gyngestol på den ene side. Indstil underholdning enhed på den modsatte væg. Sted stort gulv puder eller sækkestole foran medieanlæg at øge siddepladser. Placer sideborde på hver side af sofaen, og et stort bord foran den store sofa, hvis pladsen tillader det. Du ønsker ikke denne tabel er i strid med den plads, der er udpeget for medieanlæg på anden siden.

Accenter

Definer den stue plads med et stort tæppe eller tæppe. Alternativt kan du lægge et stort tæppe under siddepladser arrangement, en for området omkring underholdning enhed og den anden for pladsen ved pejsen. Dette fremhæver de forskellige funktioner i rummet, men fastholder dem som en enkelt enhed. Placere lamper på sideborde og placere en gulvlampe på den ene side af ildstedet. Klæd pejs mantel med dekorative accenter, indrammede billeder eller samleobjekter.

Overvejelser

Når dekorere en stue med to hovedtræk, undgå at opdele rummet i to separate sektioner. Opret i stedet en afbalanceret, harmonisk rum. Dette giver mulighed for familie eller venner til at bo i samme område, men deltage i forskellige aktiviteter. Undgå at placere sæder eller sofaer med ryggen mod hinanden, som der adskiller rummet i to sektioner. Tage i betragtning placeringen af døre og vinduer ved opsætning af møbler for at sikre, at møblerne ikke blokeres.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com