Hvordan du arrangerer møbler omkring en vinklet pejs

November 17

Hvordan du arrangerer møbler omkring en vinklet pejs

En pejs kan være en grand arkitektoniske erklæring eller en lille plug-in. Effekten er den samme, dog med pejs ofte bliver omdrejningspunktet for rummet. At arrangere møbler en vinklet pejsen følger retningslinjerne for samme indretning som arrangere møbler omkring et knudepunkt. At kende retningslinjerne og gøre en plantegning vil hjælpe dig med at få det arrangement, der passer bedst til dine behov.

Instruktioner

•Kontrollér, at skala plantegning af rummet. Bruge en fjerdedel tomme kvadreret papir med en skala fra én plads til hver 6 inches af gulvet. Jo mere præcis du er med dine mål, jo mere vellykket du bliver med den færdige plan. Planen vil tillade dig at bestemme, hvis den eksisterende møbler kan placeres korrekt, hvordan du ændrer møbler placering hvis nødvendigt og hvad størrelse nye møbler bør være. Angive dør og vindue placeringer, og en varme registre eller radiatorer. Angiv placeringen af pejsen, herunder skorstenen.

•Measure bredde, fra side til side og dybde, fra tilbage til forsiden af alle møbler anvendes i rummet. Gøre at skala-cut-outs af disse stykker fra graf papir og mærke hver enkelt.

•Draw et rektangel eller pladsen foran pejsen på plantegning foreslå møbler placering område, at holde linjerne i rektangel eller kvadrat straight og linet op med linjen af den forreste kant af skorstenen. Hvis den ledige plads er længere end den er bred, vil rektanglet være form; Hvis rummet er mere lige på alle sider, vil formen være firkantet. Fra et fugleperspektiv, ser ned på floorplan, bør du se pejs forankring et kvadrat eller rektangel i form af rummet.

•Sæt møbler stykker på en plantegning. Placere det vigtigste stykke møbel først og orientere det mod omdrejningspunkt. For eksempel, placere sofaen foran parallelt med forreste del af pejsen. Placer sofa den nødvendige afstand fra pejs til at rumme et sofabord, hvis du ejer en. Holde møblerne direkte til linjer trukket rektangel. Stykket kan sidde på, i eller uden for linjen, men det skal være lige.

•Sæt de næste vigtigste stykker af møbler på gulvet planlægge. I en typisk stue, ville dette være spisestole. Placer dem direkte til rektanglet trukket på en plantegning.For eksempel, kan spisestole placeres en til hver side af sofaen, orienteret mod hinanden.

•Anbring de næste vigtigste stykker efter de samme retningslinjer. Disse stykker vil normalt være kaffe og ende tabeller. Holde disse stykker direkte til rektanglet.

•Sæt møbler langs omkredsen af plads som lige skal linjer af væggene.

Tips & advarsler

  • Hvis det ikke er muligt at sætte møbler efter disse retningslinjer, overveje muligheden for at pejsen ikke bør være omdrejningspunktet for rummet. Kontaktpunktet kunne være et panoramavindue i stedet, f.eks.
  • Hvis arrangering møbler efter disse retningslinjer ikke er mulig på grund af størrelsen på møbler eller værelse, overveje at ignorere vinklen af pejsen og positionering møbler som om pejsen ikke var der.
  • Check møbler selskab websites gratis værelse design software, der vil tillade dig at oprette en plantegning, og justere møbler former og størrelser.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com