Hvordan du arrangerer møbler på en vinkel

January 10

Hvordan du arrangerer møbler på en vinkel

En ring omkring værelset syndrom kan ske for selv de bedste dekoratører. Men en af de hurtigste måder at ændre denne vibe begynder med at arrangere møbler på en vinkel. Med vinklede møbler placering, kan du oprette et hyggeligt siddeområde samtidig gør dit space ser større og føler mere indbydende. Det kan synes mærkeligt på først at afvige fra den standard møbler mod væggene layout, men en eftermiddag brugt lystfiskeri dine møbler hurtigt giver værelset et friskt nyt udseende.

Fremhæve et knudepunkt

I værelser med hjørne pejs eller vindue har du en færdiglavet design feature omkring at bygge en vinklet møbler placering. I tilstrækkeligt store lokaler, sat i sofaen i midten af rummet står pejsen. Placer loveseat og stole på en 90-graders vinkel på hver side af sofaen for at skabe en indbydende opholdsområde. Komplet layout med et sofabord og slutningen borde strategisk placeret. Dette arrangement inviterer interaktion og samtale sammenlignet med møbler mod væggene tilgang.

Blødgøre en lineær Design

Lineær og gitterlignende design gør en stærk erklæring, der appellerer til dem der kan lide moderne indretning. Men for meget af en god ting kan blive overvældende, som når gulvbelægning, reoler og møbler tufting alle gentager de samme firkantede design. Ved at placere møbler på en vinkel, især i forhold til et brændpunkt, tilføje du en ny dimension til det rum, der modregner stivhed af en streng grid layout.

Bryde op en stor plads

Når du er møbler-udfordret af lofts og store indvendige rum, trække møbler fra vægge til at oprette vinklet grupperinger i stedet. Bruge vinklet møbler layouts for at adskille de forskellige funktionelle områder i den samme plads. For eksempel, kan du organisere en hems med formelle siddekrog placeres parallelt med væggene og samle spisesalen på en vinkel. Dining sæt vinkel gør det visuelt adskilt fra resten af rummet. Det signalerer et skifte i funktion og humør fra den levende område.

Flyde dine møbler

Tilføje møbler stykker lys i udseende til at lade dem flyde i rummet. Dette medvirker til at skabe en følelse af rummelighed i mindre rum. Men blødgøre vinklerne, når du bruger denne metode. Trække et hjørne af sofaen væk fra væggen og dreje lejlighedsvise stolen til at stå lidt i til sofaen. Hele pladsen åbner og ser ud til at trække vejret, når du gør dette. Men glem ikke at betale opmærksomhed til trafikzoner og flyde når arrangere en rumindretning i en vinkel.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com