Hvordan du arrangerer møbler rundt kælderen polakker

October 24

Hvordan du arrangerer møbler rundt kælderen polakker

Når du satte sig for at konvertere en kælder i brugbar beboelsesrum, kan du forvente en række udfordringer. Lavt til loftet og små eller ikke-eksisterende vinduer kan gøre rummet føle trangt og mørkt. Kælderen poler, en nødvendig eyesore, truer med at rod eller hindre plantegningen. Selvom kælderen polakker synes at være hindringer, kan de faktisk hjælpe fokus rummets design og tjene som udgangspunkt point for møbelarrangementer.

Pole Position

Dit hjem byggeri bestemmer placeringen af polakkerne i din kælder. Selv om deres holdning kan synes modstrid med den vision, du har til din kælderlokale, polakkerne yde væsentlig støtte til de øverste niveauer af dit hjem og normalt ikke kan fjernes. Det første skridt i forbindelse med kælder polakker er at male dem eller skjule dem med kolonne dækker, så de supplerer rummets indretning. Hvis du vælger at bruge polakkerne som fritstående arkitektoniske elementer, planlægge rummet så trafikken mønsteret flyder omkring dem naturligt.

Lavere niveau stue

Et kælderrum giver en hyggelig plet for socialt samvær og ser film. Før valg af placering af dit storskærms-tv, overveje hvordan placeringen af kælderens polakker påvirker rummets synsfelt. Da polakkerne er sandsynligvis placeret mod midten af kælderen, kan du bruge dem til at forankre en L - eller U-formet opholdsområde. Arranger to stykker i et tværsnit vinkelret, ved hjælp af en stang som et knudepunkt. Tilføje andre sofaer og stole til siddepladser arrangement, Lystfiskeri stykker omkring andre polakker som nødvendigt. Placer fjernsynet på væggen foran gruppering, klart af alle polakker.

Raising the Bar

Hvis din kælder plan omfatter plads til underholdende, ophøje design ved at skabe en mini bistro omkring en akavet pole. Male pole for at matche kælderlokales farveskema og arrangere et udvalg af små café eller pub borde omkring den. Wrap pole med glimt lys at indarbejde design stangen og give rummet en varm glød. Mere sofistikeret end en traditionel kælder bar, dette arrangement giver et intimt miljø for små middagsselskaber og samtaler over cocktails.

Pol til pol

I en ufærdig kælderen er kasser og placeringer acceptabel opbevaringsbeholdere. Men hvis du har investeret tid og penge til at gøre din kælder i en komfortabel beboelsesrum, du ville nok foretrække en storageløsning med flere panache. Hvis du vil oprette en lagerenhed, der også fungerer som en rumdeler, arrangere reoler købt fra en home-varer butik mellem to kælder poler. Placer reoler side-by-siden mellem polerne og fylde dem med spil og legetøj, at skabe en udpegede spilleområdet. Hvis du ønsker at få endnu flere funktion fra lagerenhed, skal du placere et andet sæt af reoler back-to-back med det første sæt. Malet eller skjult med træ dækker, støtte polakkerne ligne de er en del af en brugerdefineret lagerenhed.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com