Hvordan du arrangerer reoler i en Garage

April 5

Hvordan du arrangerer reoler i en Garage

Garager skulle huset biler, men disse dage de synes at være en magnet for elementer, du ikke kender hvor andet at gemme--fra julepynt til sportsudstyr til elværktøj til out-of-season tøj. Før du ved af det, kasser er stablet til spær og der er ikke en ekstra tomme af plads til noget andet, Pyt med en bil. Organisere garagen ved at få ting fra gulvet og op på reoler.

Instruktioner

Forberedelse til reoler

•Ansigt gennem garage og gruppe som elementer sammen. Ikke alene gør det ikke mening at have maleri apparater i fire forskellige steder, du engang ved ikke, hvad du har.

•Få slippe af elementer, du ikke har brugt i flere år, sådan som legetøj af børn er vokset fra eller hobby udstyr, der holder ingen interesse mere. Pak et sæt af værktøjer i en bæretaske til inde i huset. Disse værktøjer redde dig fra at skulle køre til garagen, hver gang du har brug for en skruetrækker eller en hammer. Give dubletter til velgørenhed eller holde et tag salg.

•Decide hvad kan og bør være boxed op, såsom holiday dekorationer, og hvad kunne blive hængt fra kroge, såsom cykler, sportsudstyr, skovle, River, mops og koste.

Organisering af hylderne

•Measure den store elementer du agter at sætte på hylderne. Justere hylderne, så disse punkter passer på de nederste hylder. Holde grupperingerne intakt. Indstillede ét sæt hylder til camping, for eksempel, et sæt til havearbejde, en anden for værktøjer.

Dækket, der er brugt ofte gå på de midterste hylder, hvor de er nemme at nå. Sat høj elementer bag på hylden med kortere elementer i front. På den måde kan du se, hvad du har uden at skulle flytte tingene rundt. Holde som elementer sammen. For eksempel, hvis dette er en hylde til maleri, holde alle dåserne med spraymaling sammen, pletter, lak og maling-/ lakfjerner sammen.

•Brug bærbare reoler til at lave mindre hylder på de større hylder til ting som sandpapir, tape og skrabere. Brug bærbar skuffer på de større hylder til småting såsom søm, stifter og skruer. Hænge nytte strimler med kroge på ydersiden af hylder til elementer som pensler, ruller og elektriske ledninger.

•Label hver hylde, så du ved præcis hvad der foregår hvor. Holde et clip board ved hver hylde med hvad skal være på disse hylder. Et hurtigt blik på bestyrelsens klip viser dig, hvad du har. Der er en tid saver, når du starter et nyt projekt og sørge for du har alt nødvendigt udstyr.

Tips & advarsler

  • Opdel jobbet i mindre opgave at gøre det lettere.
  • Vær opmærksom på at bugs og skadedyr kan have gjort et hjem i din garage, og være parat til at beskæftige sig med dem.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com