Hvordan du arrangerer symmetrisk blomsterarrangementer

July 28

Hvordan du arrangerer symmetrisk blomsterarrangementer

Når to sider af et objekt er ens i form, er de symmetriske. Symmetri er fryd for øjet, og er værdsat i alt fra møbler til ansigtstræk. Det giver en følelse af balance og skønhed overalt, hvor det er til stede. Floral design er blot en af mange kunstneriske stræben som symmetri spiller en rolle. Mens asymmetri har sin plads i blomstermotiver design, kræves en vis grad af symmetri generelt at afbalancere selv de mest bevidst off-skæv ordninger og skabe en behagelig floral display. Følg disse retningslinjer for at gøre en symmetrisk blomsterarter arrangement.

Instruktioner

At gøre symmetriske blomsterarrangementer

•Vælg en container til dit blomsterarter arrangement, som en vase, kurv eller keramisk skål.

•Vælg blomster og grønne planter, der vil stå mindst dobbelt så høj som din container efter bunden 1 ½ til 2 inches af deres stængler er trimmet.

•Sæt pyntegrønt i din beholder, så at det udvider en lige stor afstand fra alle synlige sider. Hvis du vil lave en 360-graders arrangement, det grønne område bør rager en lige mængde hele vejen rundt. Hvis du vil lave en ensidig ordning, skal grønne udvide et tilsvarende beløb på højre og venstre side.

•ECHO formen på dit grønt med blomster. For en 360-graders arrangement, placere blomster hele vejen rundt, og sørg for, de alle udvider en lige stor afstand fra beholderen. En ensidig arrangement, læg blomster i lige længder på højre og venstre side.

•Hold blomster og pyntegrønt i dit arrangement høj nok til at passe til objektbeholderen. Afstanden mellem den beholder mund og toppe af blomster skal være lig med, hvis ikke mere end den samlede højde af beholderen. Ved hjælp af blomster, som er for kort til objektbeholderen virker mod symmetri.

•Kontrollér den samlede bredde af arrangementet to gange bredden af dets beholder.

Tips & advarsler

  • Fokus på form, frem for indhold. I blomstermotiver design er symmetri mere om den overordnede form af en ordning end om de specifikke typer eller farver af blomster anvendes. Etablere den ordning form gennem beholderen og placering af grønne områder, og gentager det med blomster.
  • Bemærk at symmetri bør gælde for top og bund halvdele af et arrangement-beholderen og blomster ovenover — samt til sine to sider.
  • Må ikke være for stiv, når du opretter en følelse af symmetri. Blomsterne er naturlig, og de egner sig til små uregelmæssigheder og mangler.
  • Ordninger, der er strengt symmetrisk kan mangle visuel interesse. Markedsføring to høje stængler af den nøjagtige samme type og højde på begge sider af en blomsterarter arrangement kan være symmetriske, men det skaber også en uønsket, TV antenner effekt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com