Hvordan du arrangerer tilbehør til en kvadratisk sofabord

January 13

Hvordan du arrangerer tilbehør til en kvadratisk sofabord

Mens sofaborde er en af de mest almindelige typer af møbler i et typisk hjem, kan de være en af de mest oversete i termer af udsmykning. Firkantede sofaborde er populære, fordi de passer godt mellem møbler og låne en symmetrisk anker for rummet. Sofaborde kan tjene som et sted at sætte bøger, magasiner, drinks og snacks, men de er også tilbøjelige til at blive rodet. Tilbehør til et sofabord bør hjælpe holde sofabord clutter gratis, accent tabellen og binde i din samlede indretning.

Instruktioner

•Hold dit tilbehør mod midten af tabellen at sætte funktion og bekvemmelighed først. Et sofabord tjener et funktionelt formål, og hvis din indretning blander sig med formålet, du snart blive træt af det. Efterlad masser af plads omkring kanterne af firkanten til fastsat coastere, glas, krus og små retter, hvis du planlægger at underholde gæster.

•Brug ulige - nummererede grupperinger. Grupper af tre og fem er mest tiltrækkende for øjet og vil tilbyde en kontrast til et kvadratisk bord med sine fire selv sider. Når du vælger tilbehøret, som stearinlys, kurve, dåser, skåle og vaser, overveje at placere det i Multipla.

•Vary højder til at bryde op den symmetriske firkantede udseende. Skabe visuel interesse ved at kombinere forskellige højder, former og teksturer. Prøv at placere noget dekorativt på en stak af læder-bundet bøger eller under et glas klokke krukke. Kombinere en lav bakke med en høj vase, eller sætte din favorit tilbehør på en piedestal kage stå.

•Double op mode og funktion ved hjælp af tilbehør der også tjene som opbevaring. Kigge efter dekorative kasser og beholdere, glas eller kurve. Dette holder rod indeholdt mens accessorizing.

•Don't crowd tabellen. Mindre er mere, når det kommer til accessorizing en sofabord. Alt for mange ting gøre bare det ser rodet, så stick til kun et par stykker, der en eller anden måde koordinerer af farve, stil eller tema.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com