Hvordan du arrangerer udendørs møbler

January 22

Hvordan du arrangerer udendørs møbler

Udendørs møbler giver boligejere fordel af ekstra plads til siddepladser når vejret er godt, og tilføjelsen af vejr-resistent og slidstærk valg har lavet indstillingen endnu mere modstandsdygtige. Sat nogle tanker i at arrangere din havemøbler for at få optimale resultater for din tid og penge, og lære at elske din nye udendørs boligareal.

Instruktioner

•Decide hvilke aktiver eller aktiver af din værftet du gerne vil fremhæve. Hvis du har et dæk, har du det perfekte sted at arrangere udendørs møbler. Ellers skal du vælge en haven område eller et område med en behagelig udsigt og designe din udendørs beboelsesrum baseret på dit valg.

•Vælg vejrbestandig eller vejr bevis muligheder for udendørs møbler og gratis puder. Valg som virkelige wicker eller metal ikke er optimal. Wicker bryder ned og til sidst rådner fra eksponering for elementerne, og mange af de ældre metalstykker rust hurtigt. Der er en række af varige tunge plast på markedet, samt en vidjer look, der består af et materiale, polyresin. Disse ikke kun holde for elementerne, de er også nemme at pleje.Nogle højere prissat træmøbler er ganske holdbare, men kræver langt mere vedligeholdelse udover rigelig omkostningerne.

•Arrange din siddepladser muligheder med samtale i tankerne. Aldrig line op stole eller en sofa, så at folk ender blot sidder side om side. I stedet center en anker stykke som en tabel eller en brand pit og arrangere din siddepladser stykker omkring den. Gæsterne kan flytte deres stole til at se en solnedgang eller se en badminton spil, hvis nødvendigt, men de stationære steder bør dreje sig om samtale lethed.

•Incorporate et dæk eller opbevaring boks til din udendørs møbler arrangement. Ud over at beskytte genstande som puder, stearinlys eller tæpper, det fungerer også som ekstra siddepladser, en osmannisk eller en portion spot for snacks og drikkevarer. Et dæk er også en god erstatning for en tabel og kan bruges til at forankre siddepladser design. Stash puder i boksen natten over. Selv om du skal købe vandtætte eller vandafvisende elementer, er det bedst at behandle puder med lidt kærlig pleje. De vil vare meget længere på denne måde.

•Tilføj accent stykker til din udendørs beboelsesrum; meget det samme som du ville indendørs. Stearinlys, der fordobler som insekt repellenter er gode valg, som er dekorative bakker, der kan fungere som tjener stykker, også.Tilføje en paraply til området for lyse solrige dage, og din udendørs rum er klar til at nyde.

Tips & advarsler

  • Overkommelige muligheder i udendørs møbler og tilbehør er tilgængelige på butikker som Lowes og The Home Depot.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com